Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ulaganje Klimaopreme

U Novoj Gradiški grade tvornicu opreme za ventilaciju

tvornica
17.06.2014.
u 15:48

U tvornici će se već u prvoj godini proizvodnje otvoriti pedesetak radnih mjesta, a uz planirani rast proizvodnje broj zaposlenih u konačnici bi trebao narasti na 150 do 200.

Grad Nova Gradiška i tvrtka Klimaoprema potpisali su u utorak ugovor o investicijskom ulaganju. Ishođenjem građevinske dozvole stvorene su pretpostavke za početak izgradnje tvornice za proizvodnju opreme za ventilaciju, klimatizaciju i čiste prostore u ovome zapadnoslavonskom gradiću, u koju će samoborska tvrtka uložiti 37 milijuna kuna.

U tvornici će se već u prvoj godini proizvodnje otvoriti pedesetak radnih mjesta, a uz planirani rast proizvodnje broj zaposlenih u konačnici bi trebao narasti na 150 do 200.

- Ovaj projekt osigurat će nam značajan rast poslovanja u budućnosti - rekao je Branko Duvnjak, predsjednik uprave Klimaopreme. Početak izgradnje pogona na površini od oko 6.500 četvornih metara planiran je za rujan ove godine, a završetak izgradnje i početak proizvodnje za ožujak 2015. godine. Predviđeno je i ulaganje u dodatne proizvodne prostore površine oko 15.000 četvornih metara do kraja 2020. godine.

- Zadovoljan sam što je Klimaoprema prepoznala naš Industrijski park kao najkvalitetniju od promatranih potencijalnih lokacija za ulaganje u novu tvornicu – rekao je Novogradiški gradonačelnik Željko Bigović.

>> Ulaganja Atlantic Grupe i Klimaopreme kao potvrda kvalitete

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije