Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi način

Tvrtka za dostavu paketa koja posluje i kod nas, u Njemačkoj uvodi novinu: Nema zvonjave na vratima

Dostava paketa
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
23.05.2021.
u 08:34

Naime, korisnici DHL-ovih usluga mogu odabrati svoje mjesto za pohranu. To znači, ako ih nema kod kuće, mogu unaprijed odrediti gdje će dostavljač ostaviti paket. To može biti stubište, terasa, vrt, garaža…

DHL tvrtka za dostavljanje paketa i ostalih pošiljki u Njemačkoj uvodi još jedan način dostave. Od srpnja DHL-ovo dostavno osoblje u određenim slučajevima više ne mora osobno isporučivati ​​pošiljke niti zvoniti na vratima primatelja. Ovo proizlazi iz pisma dostupnog portalu “Paketda”. DHL u pismu piše kako će u budućnosti njihovi dostavljači isporučiti paket izravno na mjesto za pohranu bez pokušaja da ga osobno dostave na ulazna vrata. Ali to se odnosi samo na određene kupce, javlja Fenix magazin.

Naime, korisnici DHL-ovih usluga mogu odabrati svoje mjesto za pohranu. To znači, ako ih nema kod kuće, mogu unaprijed odrediti gdje će dostavljač ostaviti paket. To može biti stubište, terasa, vrt, garaža…

Nakon što ste te podatke dostavili DHL-u, služba za dostavu ubuduće više ne bi trebala zvoniti na vašim vratima. Prema novom pravilniku o isporuci, ugovor o skladištenju odnosi se i na sve buduće pakete od primatelja. Prvo mjesto skladištenja i dalje vrijedi za sve buduće pošiljke, osim ako niste otkazali ugovor.

DHL će primatelje obavijestiti kad će paket stići. Postoji i aplikacija putem koje možete pratiti gdje se trenutačno nalazi vaš paket. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Pavel ic
Pavel ic
10:34 23.05.2021.

Ne samo to,to je zastarilo vec. Pomocu aplikacije DHL mozes odrediti na koje odrediste (kiosk koji suraduje s postom,javni sanducici) ces pokupiti paket. Eto naprimjer ja si nastimam da mi bude na putu s posla i 100 puta je bolje nego da mi ostavi u dvorište ili iza kuce itd.. di ga netko moze ukrasti. Pomocu te aplikacije mozes kupovati markice i slati pakete da neides u poštu i tako izbjegnes čekanje u redu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije