Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIZNANJE ZA KVALITETU

Tvornica šećera Viro dobila Kristalnu kunu

željko zadro
09.12.2013.
u 19:54

Tvrtka je lani povećala izvoz na tržišta EU 48 posto, a ukupnu prodaju devet posto. Dobit im je iznosila 141,11 milijuna kuna, što je rast od 12 posto u odnosu na 2011.

Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Virovitica dodijelila je Viro tvornici šećera Kristalnu kunu. Priznanje su dobili drugi put od 2007. godine.

Tvrtka je lani povećala izvoz na tržišta EU 48 posto, a ukupnu prodaju devet posto. Dobit im je iznosila 141,11 milijuna kuna, što je rast od 12 posto u odnosu na 2011.

- Viro se intenzivno priprema za 2017. kada Europska unija ukida kvotni sustav te će na nereguliranu tržištu opstati samo najkonkurentniji proizvođači. Maksimalno smo usmjereni na ulaganja u povećanje kvalitete i prinosa šećerne repe jer ona čini 60 posto cijene šećera - istaknuo je Željko Zadro, predsjednik uprave Vira.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije