Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagrade

Turkish Airlines najbolja aviokompanija u Europi

Turkish Airlines
27.06.2011.
u 14:51

Turski nacionalni avioprijevoznik dobitnik je tri nagrade Skytrax World Aviation Awards

Turska nacionalna zrakoplovna kompanija Turkish Airlines dobitnik je tri ovogodišnje nagrade Skytrax World Aviation Awards. Tako je Turkish Airlines osvojio nagradu za najbolju zrakoplovnu kompaniju u Europi, nagradu za najbolju višu ekonomsku klasu za svoju comfort-klasu i nagradu za najbolju zrakoplovnu kompaniju južne Europe po izboru 18,8 milijuna putnika iz 100 različitih država koji su u 10 mjeseci ocjenjivali sve svjetske zrakoplovne kompanije.

Svečana dodjela Skytraxovih nagrada održana je prošli tjedan u Parizu, a glavni izvršni direktor Skytraxa Edward Plaisted uručio je nagrade glavnom izvršnom direktoru Turkish Airlinesa dr.sc. Temelu Kotilu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije