Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kina

Turistički radnici kao avatari, na virtualnom sajmu i Ilok

Ilok
Foto: Mihael Spanic/PIXSELL
01.12.2018.
u 06:00

Virtualni sajam turizma u Kini, prema prvim reakcijama, vjerojatno će se održati i dogodine u ovo vrijeme

Na prvom virtualnom turističkom sajmu u Kini “EU-Kina za kulturni turizam”, ovog su tjedna sudjelovali su i predstavnici Iloka. U sklopu inovativnog projekta Europske komisije turistički su radnici, kao avatari, iz svojih europskih ureda predstavili tridesetak certificiranih kulturnih ruta po Europi, a među njima i Rutu rimskih careva i Dunavske vinske rute s Ilokom.

U sofisticirani svijet u 3D platformi kročio je Ivica Miličević, direktor Turističke zajednice Iloka, gdje godišnje ugoste zamalo 40.000 gostiju i izletnika, koji ostvare oko 10.000 noćenja.

– Sporadično bude i kineskih gostiju, mahom s riječnih cruisera, ali kinesko tržište ima veliki potencijal, a mi, iako smo mala turistička destinacija, razmišljamo dugoročno. Pogotovo kad se, kao u ovom slučaju, pruži prilika za promociju bez ikakvog troška. Sam sajam je bio fascinantno iskustvo – prepričava dojmove Ivica Miličević.

Tijekom sajma uspostavio je dvadesetak poslovnih kontakata od kojih će se, vjeruje, dio i konkretizirati u nadolazećem razdoblju. Virtualni sajam turizma u Kini, prema prvim reakcijama, vjerojatno će se održati i dogodine u ovo vrijeme.

Pogledajte video o misterioznim ljudima - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije