Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bajs prkosi recesiji

Triput više novca nego lani za turiste invalide

invalidi
Goran Kovačić/Pixsell
20.11.2009.
u 18:10

Želimo biti zemlja u kojoj je svaki turist dobrodošao i dobiva jednak standard usluge - poručio je ministar turizma Damir Bajs.

Šest stotina tisuća kuna Ministarstva turizma pomoći će turističkim zajednicama Senja, Orahovice, Privlake, gradskoj upravi Vodica, općini Lovas, apartmanima Brusje na Hvaru, Udruzi tjelesnih Invalida TOMS da se osobama s tjelesnim oštećenjem olakša pristup; isto tako i sredstva konjičkom Klubu Budinščina da nabavi uređaj uz pomoć kojeg će se djeca uspinjati na konja, itd.

Ministar turizma Damir Bajs danas je, naime, u sklopu projekta “Turizam bez zapreka” potpisao 20 ugovora u vrijednosti ukupno 600.000 kuna bespovratne potpore.

– Želimo biti turistička zemlja u kojoj je svaki turist dobrodošao i koji, neovisno o tjelesnom oštećenju, dobiva jednak standard usluge – rekao je Bajs. Inače, svaki je projekt dobio od 30 do 50 tisuća kuna.

Ključne riječi

Komentara 1

LA
Laura Anny
18:59 20.11.2009.

Zanimljivo, nismo bili dobro dosli u restoran Licka kapa, dijete sa posebnim poterebama je bilo malo glasnije, pa je smetalo ili vlasnicima ili gostima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije