Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Securitas AB

Tri hrvatske zaštitarske tvrtke u najvećem svjetskom koncernu

zastitatri
Ivica Galovic/PIXSELL
01.10.2013.
u 15:25

Ulazak u grupaciju veliki je uspjeh za upravu tvrtke, ali i djelatnike, koji će to vrlo brzo osjetiti na povećanju svojih plaća

Tri hrvatske tvrtke akvizirane u najvećem svjetskom zaštitarskom koncernu Securitas AB iz Švedske – Zvonimir Security iz Zagreba, Protect iz Rijeke i Sigurnost Buzov iz Slavonskog Broda, danas  su i formalno prestale postojati.

Od sada će sa svojih 2.200 zaposlenih djelovati pod zajedničkim imenom Securitas Hrvatska sa sjedištem u Zagrebu. Predstavnici hrvatskih zaštitarskih tvrtki izrazili su zadovoljstvo što su postali dijelom velike švedske grupacije, istaknuvši kako su u proteklih 13 mjeseci od dana akvizicije u Securitas AB već za trećinu povećali broj zaposlenih, a takav se trend očekuje i dalje. - Drago mi je što smo kao zdrava i uspješna tvrtka, koja u proteklih 16 godina postojanja nikada nije kasnila s isplatom plaća i davanja prema državi, prepoznati od europskog diva u zaštitarstvu. Do ovog poslovnog iskoraka nismo došli ni slučajno, ni preko noći – rekao je Šimun Buzov, bivši direktor regionalnog lidera u zaštitarstvu Sigurnosti Buzov, a od sada direktor poslovne podružnice u Slavonskom Brodu.

Prema njegovim riječima, ulazak u grupaciju veliki je uspjeh za upravu tvrtke, ali i djelatnike, koji će to vrlo brzo osjetiti na povećanju svojih plaća koje su dosad iznosile od tri do tri i pol tisuće kuna. On je dodao kako će hrvatski zaštitari od sada osiguravati i aerodrome, što je dosad bilo u isključivoj nadležnosti policije, i kako će prvi aerodrom koji će preuzeti biti onaj u Zagrebu. Securitas AB Švedska broji oko 300 tisuća zaposlenih, s godišnjim prometom od 8 milijardi eura.

>> Zaštitar razoružao razbojnicu, kolege mu uhitili kradljivce

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije