Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Trgujte s 50 EURA cijenom dionica Apple-a na svjetskoj burzi od svoje kuće i zaradite

FXLider
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
05.06.2015.
u 11:01

Počevši od lipnja Apple bi trebalo startati s izdavanjem prvih obveznica koje su denominirane u jenima. Ovo je još jedan u nizu poteza koji je Apple u posljednje vrijeme poduzeo kako bi iskoristio pad kamatnih stopa na nekim tržištima izvan SAD-a.

U posljednja dva mjeseca cijena dionica Apple-a porasla je 27.43%.

FXLider daje 50 eura za uspješan početak trgovanja cijenom dionica Apple-a i drugih najvećih kompanija na svjetskoj burzi, jedinoj burzi na kojoj investitori mogu zaraditi i kada cijene dionica rastu, ali i kada cijene dionica padaju.

Otkrijte svjetsku burzu – Preuzmite 50 EURA ovdje.

Počevši od lipnja Apple bi trebalo startati s izdavanjem prvih obveznica koje su denominirane u jenima. Ovo je još jedan u nizu poteza koji je Apple u posljednje vrijeme poduzeo kako bi iskoristio pad kamatnih stopa na nekim tržištima izvan SAD-a. Američki tehnološki gigant će izdati oko ¥200 milijardi ($1.6 milijarde) obveznica denominiranih u jenima i ova sredstva iskoristiti za povećanje broja aktivnih pojedinaca na burzi ali vjerojatno i za proširivanje poslovanja u Japanu.

Kako navode iz FXLider-a, količina i cijena nisu još uvijek fiksirane i zavisit će od potražnje investitora.

’Prinosi na japanske državne obveznice jedni su od najnižih u svijetu jer Centralna banka Japana održava referentne kamatne stope na vrlo niskom nivou sa masivnim programom monetarnog stimuliranja. Mnogi od sudionika na tržištu obveznica očekuju da će ovaj potez Apple-a privući velik interes ukoliko bude ponuđen atraktivan prinos’, kažu u FXLider-u.

Apple je nedavno ponovno proglašen najvrijednijim brendom na svijetu, vrijednim fantastičnih $247 milijardi. Jednom godišnje reklamne agencije proglašavaju 100 najvrijednih brendova. Ovogodišnji izvještaj koji je objavljen u srijedu 20. svibnja pokazao je da je Apple i dalje uvjerljivo na prvom mjestu. I pored popularnosti Apple Watch-a glavni pokretač rasta vrijednosti brenda i to 67% u odnosu na prethodnu godinu je ipak iPhone 6.

FXLider ima ekskluzivnu suradnju s Fortrade Limited – kompanijom autoriziranom i reguliranom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Pored dole navedenog odricanja od odgovornosti, ovaj materijal ne predstavlja ponudu ili zahtjev za izvršenje transakcije bilo kojim financijskim instrumentom. Društvo Fortrade ne prihvaća nikakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu koja može biti sačinjena od ovih komentara ili za posljedice koje proizilaze iz njih. Ne daju se nikakve izjave niti garancije za točnost i potpunost informacija. Shodno tome svaka osoba postupa u tom smislu u potpunosti na svojstveni rizik. Svako osigurano istraživanje, ne uzima u obzir specifične investicijske ciljeve, financijsku situaciju i potrebe određene osobe koja ga može primiti. Ono nije sastavljeno u skladu sa zakonskim zahtjevima, osmišljen da promovira neovisnost investicijskog istraživanja, kao takvog.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?