Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smijenili ga

Tonči Peović više nije direktor Zračne luke Zagreb

'29.06.2010., Zagreb - Tonci Peovic, direktor Zracne luke Zagreb.  Photo: Boris Scitar/PIXSELL'
'Boris Scitar/PIXSELL'
24.10.2012.
u 14:05

Predsjednikom je imenovan Miroslav Drljača, odlučila je danas Skupština

Tonči Peović više nije predsjednik uprave Zračne luke Zagreb  te će odsad obavljati dužnost člana uprave. Predsjednikom je imenovan Miroslav Drljača, odlučila je danas Skupština. 

Na današnjoj Skupštini jednoglasno je odlučeno da se izmijeni društveni ugovor koji u bitnome definira izmjene potrebne za pravovremenu i kvalitetnu provedbu koncesijskog ugovora između RH i koncesijskog društva Zagreb Airport International Company iz Francuske, izvijestili su.  

>>Šams bez fotelje, a uskoro smjena i Tončija Peovića

>>Svojim Dubrovčanima namjestio poslova za najmanje 2,7 mil. kuna

Komentara 11

LU
lutomirski
15:41 24.10.2012.

jaka pozicija direktora za tri aviona, bijo je jedan stranac na aerodromu i pita me dali Hrvatska nema benzina kad tako malo aviona sleta ili prakticno niti jedan ???

SE
sestrićna
15:43 24.10.2012.

ima li koji hrvat na vodećoj poziciji u hrvatskoj?

ME
merdevina
14:27 24.10.2012.

Čistke su očito u tijeku, dinamikom najmanje jedan na dan ... Ne solodariziram se s HDZovcima ali mi je svejedno da li je direktor zračne luke konj ili magarac. Ustvari, na isto mi dođe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije