Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promijenili mišljenje

Tisak i iNovine odustaju od spajanja

iNovine
Foto: Anto Magzan/Pixsell
30.12.2013.
u 13:30

Zbog odluke o povlačenju Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja istodobno je obustavila postupak ocjene dopuštenosti koncentracije

Tisak i iNovine povukle su prijavu o namjeri koncentracije, pa je zato Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja istodobno obustavila postupak ocjene dopuštenosti koncentracije, priopćeno je iz Agencije.  

Prema Zakonu o općem upravnom postupku, prije nego što strankama dostavi meritornu odluku, Agencija je obvezna prihvatiti zahtjeve kojima one odustaju od postupka, stoji u priopćenju.
Agencija podsjeća da je u ovom postupku potpuno provela dokazni postupak te je bila pripravna za donošenje odluke. Prvu, nepotpunu prijavu koncentracije zaprimila je u travnju 2013., dok je potpuna prijava Agenciji dostavljena 12. srpnja 2013..
Nakon toga je otvorena druga faza postupka ocjene koncentracije tijekom koje je sudionicima 3. listopada 2013. dostavljena obavijest o preliminarno utvrđenim činjenicama u postupku, a usmena rasprava održana je 17. prosinca 2013., zaključuje se u priopćenju AZTN-a.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije