Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONFERENCIJA

TEDxUniversityofZagreb - preuzimanje odgovornosti, proaktivnosti i hrabrosti

TEDx
06.06.2019.
u 13:04

Temu će zornije prikazati 7 govornika kroz sasvim različite djelatnosti

TED je jedna od najvećih svjetskih konferencija, vođena pod sloganom ‘Ideas worth spreading’, na kojoj govornici iz raznih područja iznose zanimljive i inspirativne ideje. Svi govori se snimaju i objavljuju na službenom TED Youtube kanalu.  U duhu ideja vrijednih širenja, TED je stvorio program pod nazivom TEDx. TEDx je program lokalnih, nezavisno organiziranih događaja koji se održavaju pod TED licencom diljem svijeta. Konferencija je otvorena za javnost i ograničena na 100 ljudi, a publiku uglavnom čine studenti, akademski građani i ostali TED entuzijasti koji su često uspješni poslovni pojedinci.

Ovogodišnja TEDxUniversityofZagreb konferencija naslovljena je pod krovnom temom: UpToYou. Tema konferencije ukazuje na važnost preuzimanja odgovornosti, proaktivnosti i hrabrosti. S ovim nazivom cilj nam je dokazati mladima da je za samoaktualizaciju bitan sastojak odgovornost, ali i upornost, sanjanje, promišljanje i dijeljenje ideja.

A temu će zornije prikazati 7 govornika kroz sasvim različite djelatnosti . Od toga redom: Željka Kamenov, psihologinja koja će predstaviti izazov obitelji s dvije karijere; Ana Robb ekološka aktivistica sa pariškom adresom koja radi na projektu Zlarin otok bez plastike; Irena Radić Rossi najpoznatija hrvatska podvodna arheologinja koja će predstaviti projekt svjetski poznatog brodoloma na Gnaliću; Luka Grgar mladi student medicine koji je izumio kateter s ugrađenim antiseptikom; Profesor Velimir Srića koji će pričati o tome zašto je život igra i kako u igri pobijediti; Paolo Zenzerović mladi inovator i edukacijski entuzijast u području robotike ispričat će kako pojednostaviti put do rezultata te Branka Vučetić Atletić kao jedan od najpoznatijih hrvatskih modnih mentora odgovorit će nam na pitanje "Konzumiramo li mi modu ili ona nas?"

Posjetitelji će za vrijeme sponsored coffee i lunch break-a imati priliku razgovarati sa govornicima i pitati ih što god požele.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije