Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stižu Šveđani

Švedski H&M otvara trgovinu u zagrebačkom Avenue Mallu

Avenue Mall
Marin Tironi/24sata
18.01.2011.
u 12:32

Poznati lanac trgovina odjećom najavio je dosad otvaranje tri prodavaonice u Zagrebu

Global Trade Centre, suvlasnik i upravitelj Avenue Malla, potpisao je ugovor s popularnim modnim lancem H&M-om, koji će svoja vrata posjetiteljima zagrebačkog Avenue Malla otvoriti početkom 2012. godine. H&M-ova trgovina u Avenue Mallu prostirat će se na 1840 četvornih metara i dvije etaže, priopćeno je iz Avenue Malla.

Poznati švedski lanac trgovina odjećom H&M već je najavio otvaranje svojih trgovina u Hrvatskoj. Prva od njih trebala bi biti u Cvjetnom prolazu, stambeno-poslovnom objektu koji gradi Tomislav Horvatinčić u središtu Zagreba, a druga trgovina toga popularnog lanca trebala bi biti otvorena u Arena Centru na zagrebačkom Laništu.

 

Ključne riječi
H&M

Komentara 5

TA
tania
23:47 18.01.2011.

kad ce vise???

10
10ye
16:36 18.01.2011.

Našoj sreći nema kraja...

VA
vatra
21:33 18.01.2011.

zaista jako važna novost za hrvatsko gospodarstvo bravo večernji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije