Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lov na ulagače

Stotinu predstavnika stranih i domaćih tvrtki na Vladinoj investicijskoj konferenciji

vlada
Foto: Pixsell
24.05.2015.
u 12:12

Na konferenciju stiže i 35 počasnih konzula iz Hrvatske i inozemstva i više od 20 predstavnika veleposlanstava kojima će se predstaviti potencijalni projekti

        Investicijske prilike i potencijal Republike Hrvatske domaćim i inozemnim ulagačima Vlada će sutra predstaviti na svojoj prvoj investicijskoj konferenciji – Invest HR – u Zagrebu. Kroz panel-rasprave predstavit će se provedeni programi i mjere Vlade Republike Hrvatske koji su direktno utjecali na poboljšanje uvjeta poslovanja i ulaganja u Hrvatskoj. Tom prigodom na jednom će se mjestu naći oko stotinu predstavnika kompanija, što stranih što domaćih koje su pozvane na konferenciju, a koje su u velikoj mjeri već investirale u Hrvatsku i žele to činiti i dalje.

Na konferenciju stiže i 35 počasnih konzula iz Hrvatske i inozemstva i više od 20 predstavnika veleposlanstava kojima će se predstaviti potencijalni projekti i gdje se sve može ulagati s naglaskom na turistički i industrijski sektor. Na konferenciji će se dodijeliti i nagrade najuspješnijim investitorima u Hrvatskoj, i to za najbolji projekt u industriji, najuspješniji investicijski projekt u turizmu, najbolju poduzetničku zonu i najbrže izdavanje građevinske dozvole. Konferenciju će otvoriti premijer Zoran Milanović, a u njenom radu uime Vlade sudjelovati će Branko Grčić, potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ivan Vrdoljak, ministar gospodarstva, Darko Lorencin, ministar turizma, Anka Mrak Taritaš, ministrica graditeljstva i prostornog uređenja, i Damir Novinić, ravnatelj Agencije za investicije i konkurentnost.     

>> Vlada predstavila Portal otvorenih podataka RH, evo što sve na njemu možete pronaći

Komentara 6

Avatar petrolio
petrolio
11:19 26.05.2015.

što god da ova nesposobna vlada napravi, rezultata biti neće jer nitko normalan neće investirati dok ova najgora vlada u HR povijesti ne ode! čim prije, tim bolje!!!

IS
istina00
11:20 26.05.2015.

investicije i SDP ne mogu u istu rečenicu

ZO
zoom
11:21 26.05.2015.

od ove vlade jedino nas zanima njihova ostavka i datum novih izbora. to je sve

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije