Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Što kaže „Glas naroda“? Više voća & manje šećera!

Promo
31.08.2021.
u 18:18

Nova kampanja Stanić Beveragesa za Juicy Fruits i Juicy Ice Tea komunicira na duhovit, a ujedno i vrlo aktualan način važne benefite svojih voćnih napitaka – više voća & manje šećera.

U kampanji „Novo normalno“ voće je dobilo ljudsku komponentu u obliku simpatičnih karaktera koji na svojim transparentima zahtijevaju pod parolom „Glas naroda“ više voća i manje šećera. 

Upravo su to benefiti s kojima se Juicy Fruits i novi proizvod Juicy Ice Tea, koji je nedavno lansiran na hrvatsko tržište, mogu pohvaliti. Udio šećera manji je za 25 posto, što svakako zadovoljava potrebe modernog potrošača koji brine za svoje zdravlje i pazi na dnevni unos šećera u organizam.

Juicy Fruits sokovi dostupni su u maloprodajnim trgovinama u PET pakiranjima od 0,5 l i 1,5 l, a potrošači mogu birati između okusa multivitamin, limunada, crvena naranča, naranča - nektarina, trešnja i novog okusa bazga – limun. 

Juicy Ice Tea je također dostupan u maloprodajnim trgovinama u PET pakiranjima od 0,5 l i 1,5 l u tri osvježavajuća okusa breskve, limuna i šumskog voća. Juicy Ice Tea je poseban i po tome što ima značajno veći udio voća od onoga koji ima konkurencija, a prema istraživanju tvrtke Valicon to je upravo ono što potrošači žele. 

Bezbrižno uživajte u zdravijoj verziji osvježavajućih voćnih napitaka istog dobro poznatog okusa, jer „Novo normalno“ znači više voća, a manje šećera!
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije