Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon indije

Starbucks otvara svoju prvu kafeteriju u Vijetnamu

starbucks
Reuters/PIXSELL
03.01.2013.
u 08:54

Trgovina bi trebala biti otvorena u Ho Ši Minu, a vodit će ju Maxim Group iz Hong Konga

Američki lanac kafeterija Sturbucks idući će mjesec otvoriti svoju prvu trgovinu u Vijetnamu, izvijestila je danas ta tvrtka, prenosi CNN.

Trgovina bi trebala biti otvorena u Ho Ši Minu, a vodit će ju Maxim Group iz Hong Konga, značajna regionalna ugostiteljska tvrtka koja već vodi više od 130 Starbucksovih podružnica u Hong Kongu i Makau. Vijetnam će tako postati 62. država u kojoj je Starbuck prisutan.

Vijest o ulasku na vijetnamsko tržište dolazi samo nekoliko mjeseci nakon što je Starbuck otvorio svoju prvu trgovinu u Indiji, jednom od najvećih svjetskih tržišta. Starbucks u Kini i Azijskom Pacifiku već ima oko 3.300 trgovina.

"Vijetnam je jedno od najdinamičnijih i najuzbudljivijih tržišta na svijetu te smo ponosni dodati Vijetnam kao 12. tržište u regiji", poručio je u priopćenju predsjednik Starbucksa za Kinu i Azijski Pacifik John Culver.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije