Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ekonomik diskont

Slavonijom hara tajnoviti trgovac

kupovina, šoping
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
15.01.2015.
u 23:00

Tri prodavaonice u Osijeku te po jedna u Vukovaru i Čepinu pod opsadom su kupaca

Tri prodavaonice u Osijeku te po jedna u Vukovaru i Čepinu zagonetna naziva Ekonomik diskont otvorene krajem prošle i početkom ove godine, kažu očevici, pod opsadom su kupaca zbog iznimno niskih cijena asortimana ponuđenog na policama. Primjerice, kutija deterdženta od devet kilograma stoji 49 kuna, čokolada od riže (150 grama) tek tri kune. Vlasnik ovog trgovačkog lanca navodno je poduzetnik iz Srbije koji na matičnom tržištu, pod nazivom TSV – Kasica S diskont, od Subotice na sjeveru do Vranja na jugu, ima razgranatu mrežu sa 251 prodavaonicom. S

tanovnici iz istočnih hrvatskih županija zbog visokih novčanih ušteda hrlili su u susjedstvo, u svakodnevnu kupnju u naselja na lijevoj obali Dunava, što je vjerojatno motiviralo vlasnike na otvaranje trgovina i u Hrvatskoj. Ni u srbijanskom ni u hrvatskom službenom registru poduzetnika, s raspoloživim podacima, nismo uspjeli otkriti tko je vlasnik Ekonomik diskonta, odnosno TSV diskonta, što je zapravo kratica reklamnog slogana “To stvarno vrijedi”. Međutim, iz upućenih krugova hrvatske konkurencije u sektoru maloprodaje neslužbeno ipak doznajemo da je vlasnik Ekonomik diskonta poduzetnik iz Iloka, izvjesni Mato Bilušković.

– Na policama su uglavnom robne marke proizvedene u Srbiji, Poljskoj i sličnim tržištima. Niske cijene, ali i kakvoća proizvoda, ništa značajno – kratko ocjenjuje naš izvor.

>> Strancima dosta, masovne gradnje šoping-centara više neće biti

Ključne riječi

Komentara 3

GO
gotovinaa
00:33 16.01.2015.

Kamo sreće da su nam srbi došli sa svojim prodavaonicama i svojim cijenama..Konzumu me nebi više vidia. ovi nas naši pljačkaju.

GO
gotovinaa
00:31 16.01.2015.

Tako i treba. Cijene nisu niske nego su realne a sve što mi kupujemo po Lidlu, sparu, konzumu se pljačkaške cijene sa maržama od 30O% a dobavljacima plaćaju na 250 dana. Jedna čokolada u proizvodnji koju ovaj prodaje za 33 kn je 0,20lipa. Prašak koji je u prodaji od 49 kn je u nabavi 13kn pa sad vidite ko nas dere. !!!

SA
samoborka
23:07 15.01.2015.

Smece za za niske cijene. Roba upitne ispravnosti i sigurnosti. I poznate marke robe su postale upitne kakvoce, ali te tamo su deponij kvaliteta. Klonite se prehrambenih artikala iz Poljske!!! Ali..tko voli, nek izvoli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije