Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
boxmark leather

Šire proizvodnju, zapošljavaju radnike i stipendiraju učenike

13.11.2015.
u 11:45

Proizvodnja će se proširiti na tapeciranje unutrašnjosti automobila, što u Varaždinu nije uspjelo zbog manjka radne snage

Predstavnici tvrtke Boxmark Leather najavili su mogućnost proširenja proizvodnje u nedavno otvorenoj tvornici u Slavonskom Brodu. Proširenje bi se odnosilo na tapeciranje unutrašnjosti automobila, što u varaždinskom pogonu nije uspjelo zbog nedostatka radne snage.

U Slavonskom Brodu radi više tvrtki koje se bave tapeciranjem namještaja i zapošljavaju iskusne tapetare.

– Osim tapeciranja, namjeravamo pokrenuti i stipendiranje učenika krojača kako bismo ih što bolje i kvalitetnije pripremili za rad u Boxmarku – kaže predstavnik tvrtke Tomislav Cesarec, koji se zajedno s predstavnikom Agencije za investicije i konkurentnost Zdenkom Lucićem prekjučer u Slavonskom Brodu sastao s gradonačelnikom Mirkom Dusparom.

Tom prigodom zahvalili su na uspješnoj suradnji Gradu tijekom odlučivanja o prenošenju dijela proizvodnje u Brod, a potom i kupnje poslovnog prostora bivšeg trgovačkog centra Pevec u Gornjoj Vrbi veličine 50 tisuća četvornih metara, od čega je 20 tisuća pod krovom.

– U 2. i 3. fazi razvoja, broj zaposlenih u brodskoj tvornici trebao bi dogodine s 200 narasti na 500 radnika – kažu investitori. 

>> Nagradu Platinasti ključ dobilo 11 izvoznika

Komentara 3

JU
justicepeace
13:10 13.11.2015.

Hahahaa, samo za pocetak a onda pocinje maltretiranje i diskriminacija radnika a da ne govorimo kakve su muljaze na placama.

JU
justicepeace
13:10 13.11.2015.

Hahahaa, samo za pocetak a onda pocinje maltretiranje i diskriminacija radnika a da ne govorimo kakve su muljaze na placama.

BI
bitanga1331
18:25 13.11.2015.

za koju placu?? 2800kn????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije