Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslovni uzlet

Saznaj kako se besplatno obrazovati uz Poslovni dnevnik

Poslovni uzlet- konferencija i edukacija za poduzetnike
Foto: Shutterstock
1/2
24.06.2014.
u 16:27

U sklopu projekta Poslovni uzlet kojim se promovira malo i srednje poduzetništvo, Poslovni dnevnik 2. srpnja 2014. organizira jednodnevnu manifestaciju u Zagrebu

Besplatna manifestacija sastojat će se od 2 paralelna događanja, cjelodnevne konferencije na 3 glavne teme (izvoz, turizam i administrativne barijere ) te 9 seminara namijenjenih malim i srednjim poduzetnicima i obrtnicima.

Otvorena je dodatna dvorana na novoj lokaciji. Sve edukacije održat će se na lokaciji FORUM, Radnička cesta 50. Konferencija će se održati na lokaciji HUP, Radnička cesta 52.

Na konferenciji vas očekuje zanimljiva panel-diskusija na svaku temu.

Neki od sudionika konferencije na temu turizma su:

  • Zoran Marić, koncertni promotor, direktor tvrtke Multikultura i organizator InMusic Festivala, govorit će o svojim iskustvima i potencijalima festivalskog turizma.
  • Goran Osredečki, direktor i vlasnik uspješnog zagrebačkog hostela Chillout, prezentirat će case study svog ulaganja te govoriti o okruženju hostelskog biznisa koji u Zagrebu zadnjih godina doživljava uspon.
  • Na vaša pitanja odgovarat će i stručnjaci iz Ilirije Biograd i Horwath HTL-a, Margita Vrankulj i Sanja Čižmar.

Na temi izvoz poslušajte Đuru Horvata, direktora Tehnixa koji izvozi ekološku tehnologiju u četrdesetak zemalja na tri kontinenta. Govorit će o proboju na daleka tržišta, o mogućnostima i opasnostima takvog poslovanja te iskustvima Tehnixa u poslovanju u državama Afrike te srednje i jugoistočne Azije.

U panel-diskusiji očekuju vas i Ante Buljan, Ulola kozmetika i Dejana Boreković, Borel.

Treća tema panel-diskusije posvećena je administrativnim barijerama. Sudionici će raspravljati o parafiskalnim davanjima i nizu nameta koji opterećuju gospodarstvenike, sporosti birokratskog režima i čestim promjenama zakonodavnih okvira.

Sudionici ove panel-diskusije su Mićo Ljubenko, odvjetničko društvo Ljubenko&partneri, Krešimir Lipovšćak, Crowe Horwath, Andrea Doko Jelušić, AmCham i Zvonimir Belić iz Zarja grupe.

Usporedno s panel-diskusijama, Algebra, MINPO, Trening centar, Porezna klinika i HT održavaju seminare!

Zanima vas internet marketing i izrada web stranica?
Marko Hrnjak i Tomislav Krištof iz Algebre prenijeti će vam svoja znanja i iskustva iz vlastite prakse.

Seminare ''Pripremite se na porezni nadzor'', ''Zašto je financijska pismenost važna'' donose vam Porezna klinika i Trening centar.

Hrvatski Telekom prezentira temu ''Jeftinije, sigurnije i dostupnije - Cloud usluge za vaše poslovanje''.

Iako su sve edukacije besplatne, mogu ih pohađati samo oni koji se pravovremeno prijave jer je broj mjesta u dvoranama ograničen.

Detaljnije informacije o predavačima i temama edukacija saznajte ovdje, a prijaviti se možete ovdje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije