Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
senzacionalna ponuda

Ryanair najavio letove iz Europe u SAD za samo 10 eura

'slavonija-06.05.2009.osijek,hrvatska,slijetanje i polijetanje prvog zrakolpova irske zrakoplovne tvrtke ryanair na osjeckom aerodromu klisa, Photo: Davor Javorovic/Vecernji list'
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
27.02.2014.
u 17:01

Ryanair bi tako nudio letove za Boston i New York po cijeni od deset eura, a povratak bi stajao 7,30 eura.

Niskobudžetna zrakoplovna kompanija Ryanair uskoro bi mogla ponuditi letove za SAD i to po cijeni od samo deset eura. Kako je najavio predsjednik irske kompanije Michael O'Leary, to bi se moglo dogoditi nakon što nabave dovoljno zrakoplova za prekooceanske letove. O'Leary kaže da će im trebati pola godine ili duže da ostvare najavljeno, piše Independent.

Ryanair bi tako nudio letove za Boston i New York po cijeni od deset eura, a povratak bi stajao 7,30 eura. Putnici bi dodatno trebali platiti sve ostalo, od obroka do prtljage. Zrakoplovi bi letjeli iz 12 do 14 glavnih europskih gradova u isto toliko glavnih odredišta u SAD-u.   

– Možemo zaraditi na letovima od 99 centi u Europi... a svako sjedalo, naravno, ne bi stajalo deset eura nego bi trebalo biti mnogo sjedala za biznis-klasu ili premium – kazao je O'Leary.

>>Ryanair potiče djelatnike da budu vitki kako bi smanjio troškove

>>KLM uvodi četiri leta tjedno za Zagreb

Komentara 8

FR
frodododo
17:42 27.02.2014.

imam ja 10 eura za let....al nemam love za biti u americi...

GL
Glista
17:51 27.02.2014.

Sam let jest 10 eura...e, al onda dođu one ostale "kvake", kao poljetanje (+€40), sjedalo (+€300), gorivo (+€400) te sljetanje (+€500), plus napojnica pilotu i osoblju... pa te onda dođe još skuplje.

Avatar NikadRobom
NikadRobom
18:13 27.02.2014.

Ovakve lazne reklame bi trebalo kazniti.Pa nisu ljudi naivci,kojih 10 Eura...Toliko ce kostati samo ulazak u kabinu,pa kad pocnu nabijati eto ti 800Eura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije