Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobre prilike

Rohatinskog žele u Goldman Sachsu i JP Morganu?

zeljko rohatinski (1)
Žarko Bašić/Pixsell
11.07.2012.
u 13:15

Ako Rohatinski odluči odbiti inozemne ponude, karijeru bi mogao nastaviti u Agrokoru

Željko Rohatinski svojim je djelovanjem na čelu HNB-a zadužio mnoge i, čini se, privukao pozornost nekih moćnih ljudi. Gdje će bivši guverner HNB-a nastaviti svoju karijeru, nije poznato, ali nude mu se dobre prilike. 

Rohatinskog, prema pisanju tjednika Globus, "vrbuju" iz američke banke Goldman Sachs, a govori se da je za njega zainteresiran i tamošnji JP Morgan. Ako Rohatinski odluči odbiti inozemne ponude,  karijeru bi mogao nastaviti u Agrokoru.

Komentara 29

OB
-obrisani-
14:16 11.07.2012.

Ništa čudno! Za strane gazde prvoklasno je odradio zadatak i sada će ga doživotno uhljebiti. Ne znam samo zašto naše sudstvo ne reagira nakon HNB-ova lopovluka, onih famoznih 130 sekundi na koliko su odblokirali propalu Credo-banku i isplatili povlaštene. Istodobnoobno su sredstva lokalne samouprave ostavili zamrznutim i malim proračunima prouzročili goleme štete. Ali koga briga za stoku sitnoga zuba...

HO
Hortator
14:33 11.07.2012.

Lupetate gluposti ..... da nije bilo Rohatinskog Hrvatska bi bila sad gora od Grčke. Pričate o nekom lopovluku a i ove izbore ste glasali za HDZ. Ako ne razumijete o čemu je riječ ne trkaljajte. Rohatinski je jedan od najvećihih svijetskih stručnjaka pa nije ni čudo da može dobiti posao gdje hoće. Razmislite malo tko Vama nudi posao i šta je to što vi radite. Ovo sam rekao s tim da ne volim ni malo bankare i da sam svjestan da su oni izvor svega zla na ovome svijetu i da su oni odgovorni za svijetsku krizu.

ĆA
ćaćaća
13:31 11.07.2012.

samo neka pripazi ili neka provjeri koliko u tim firmama ljudi ima partijske knjižice...jer ako ih ima onda bolje da ne prihvati posao..jer ne gine mu otkaz:))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije