Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ipak neće biti sutra

Revizorsko izvješće Agrokora odgođeno za tjedan dana

Agrokor
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/2
28.09.2017.
u 20:30

Odlučeno je da se pričeka da budu potvrđeni točni konsolidirani podaci

Za sutra najavljeno revizorsko izvješće Agrokora odgođeno je za tjedan dana.

Naime, sutra se htjelo izaći s preliminarnim podacima, no odlučeno je da se pričeka da budu potvrđeni točni konsolidirani podaci. 

"Ovim putem obavještavamo da Agrokor i PwC nisu još, svaki u svom dijelu, dovršili složen zadatak pripreme i revizije konsolidiranih financijskih izvještaja Agrokor Grupe, koja se sastoji od više od 40 kompanije u nekoliko država. Agrokor očekuje da će objaviti revidirane konsolidirane financijske izvještaje do kraja sljedećeg tjedna", priopćeno je iz Agrokora.

Podsjetimo, kako je Večernji list pisao ovaj tjedan, bivša Todorićeva uprava lani je objavila da je koncern u 2015. godini imao dobit od 1,2 milijardi kuna, revizija je sada utvrdila da je te godine koncern imao gubitak, koji se je u 2016. godini popeo na 15 milijardi kuna.

Ivica Todorić je uoči objavljivanja izvješća putem bloga rekao kako uprave sastavljaju izvješća na temelju svojih poslovnih politika, a da se izbor računovodstvenog postupka temelji na postavljenim poslovnim ciljevima kompanije, a njegovi ciljevi bili su razvoj i investicije.

Komentara 30

PU
Pukovnik
19:30 28.09.2017.

Smrdi do neba! Dalić, Ramljak i ekipa u panici. Todorić ima as u rukavu. U očaju je sigurno je prijetio da će svoju cijelu Camorru povući u ponor. Plenkoviću, Valentiću i Šeks tresu se gaće. Odlično, to bi bila lustracija u malom.

Avatar majmunranko
majmunranko
18:57 28.09.2017.

Molim!?! Što je, hadezeovski lopovi, ukakali ste se? Di su pare?

NO
Norway
19:55 28.09.2017.

Svetica Dalić koja " nije u sukobu interesa"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije