Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Rekordna vrijednost zlata - 1,132.95 dolara za uncu

nafta-display-cijena
arhiva vl
16.11.2009.
u 14:52

Cijena zlata dosegnula je danas novu rekordu vrijednost od 1,132.95 dolara za uncu pod utjecajem pada američke valute. Sljedeća je razina 1150 dolara za uncu.

Cijena zlata dosegnula je danas novu rekordu vrijednost od 1,132.95 dolara za uncu pod utjecajem pada američke valute.

Snažan interes ulagača za plemenite metale utjecao je i na rast cijene platine i paladija koje su dotaknule najviše razine u zadnjih godinu dana, prenosi Reuters.

- U nečijem je interesu dizanje cijene zlata. Ne postoje neke vijesti koje bi uzrokovale ovakvo stanje na tržištu pa možda neki trgovci pokušavaju zaštititi svoje pozicije - rekao je Michael Kempinski, trgovac Commerzbanka, koji smatra da je sljedeća razina 1150 dolara za uncu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije