Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tekstilni div na koljenima

Radnici Varteksa prekinuli obustavu rada i nastavili s proizvodnjom

Koščec
Pixsell
03.11.2009.
u 08:16

Radnici Varteksa su jutros obustavili proizvodnju, nakon što su doznali da je tvrtka u blokadi, a dijelu radnika nije isplaćena plaća za rujan.

VARAŽDIN - Radnici Varteksa nastavili su raditi, nakon što su doznali da je uprava u razgovoru s bankom uspjela deblokirati račun, rekao nam je regionalni povjerenik Sindikata tekstila, kože, gume i obuće Savo Šmitran.

Radnici su jutros obustavili proizvodnju, nakon što su doznali da je tvrtka u blokadi, a dijelu radnika nije isplaćena plaća za rujan.

- Ovaj tjedan ćemo imati sastanak s upravom na kojem ćemo razgovarati o ritmu isplate plaća, problemu likvidnosti i eventualnim tehnološkim ili ekonomskim viškovima, kako bismo vidjeli kuda uopće ide ta tvrtka - rekao je Šmitran.

 

Ključne riječi

Komentara 18

OB
-obrisani-
12:12 03.11.2009.

Odlaskom dir.Šebalja i Bunića, počeo je opći grabež u Vartexu, predvodjen Herjavcem. I onda se tako nastavilo, kad su vidjeli da se ne kažnjava. To vam je istina . A sve ostalo po načelu \"Imamo svoju Hrvatsku\"- pokradimo ju.

OB
-obrisani-
09:19 03.11.2009.

Kad misle više ovi iz policije poćet kažnjavati direktore i menađere za privredni kriminal ,kakva je to uprava koja dovede firmu u stećaj ali upitajte direktore i menađere u Varteksu koliku plaću oni imaju svi po 20.000 tisuća kuna pa ti ljudi trebaju odgovarati za nesavjesno poslovanje!Oni su se nakrali i da se Varteks zatvori oni su se osigurali a šta če jadni radnici koji rade za 2000 tisuće kuna di će oni ,dajte prekinite više ovaj kriminal u državi za sve se ima novca i za skupe automobile i za plaće kvazi menađera i kvazi direktora samo nema za radnike!Sramota!

BC
bc
09:37 03.11.2009.

Od evropskih banaka se ne može očekivati pomoć. Treba sve naše propasti, pa da kupujemo evropsko. Pravo nam budi kad smo poprodavali naše banke. Sjeća li se netko Bože Prke? Taj negdje zaboravljen uživa u pokradenom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije