Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez plaće

Radnici Diokija prosvjedovali i tražili hitan sastanak s R. Čačićem

dioki (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
17.01.2012.
u 11:49

Ogorčeni radnici tražili su i odlazak većinskog vlasnika Roberta Ježića

Radnici Diokija prosvjedovali su danas ispred upravne zgrade tvrtke koja ne radi već pola godine, a radnici već četiri mjeseca nisu primili plaće. Predstavnici radnika traže hitan sastanak s potpredsjednikom Vlade i ministrom gospodarstva Radimirom Čačićem, a tražili su i odlazak većinskog vlasnika Roberta Ježića.

Radnici se nadaju da bi im Vlada mogla pomoći u ponovnom pokretanju proizvodnje i deblokadi računa.

Dioki je prije ove krizne situacije bio jedan od vodećih hrvatskih izvoznika koji je čak 90 posto svojih proizvoda izvozio na europsko tržište. Tvrtki je od 9. siječnja ograničena i isporuka električne energije pa je upitno i održavanje hladnog pogona.

 

Komentara 18

PR
promill
12:27 17.01.2012.

On će im puno pomoć!

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
12:36 17.01.2012.

Hm Ježić se debelo okoristio na komunističkoj lešini OKI-ja, koji je dijelom postao DIOK-i. Največi je zagađivač voda na istoku Zagreba, a ne plača vodu ni odvodnju, sada ni struju, ni radnike. Njega u Remetinec, DIOK-i rasprodati da radnici dobijuu svoje, a sve rafunge raspiliti i u staro željezo, da ne nagrđuju vizuru tog dijela grada više.

TO
tom
12:20 17.01.2012.

stvarno ljudi pa gdje je nestao čačić? gdje se sakrio? što ga nema? gdje su njegove ideje, planovi i projekti nestali? zar je već u zatvoru u mađarskoj? e baš mi fali njegova napuhana spodoba!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije