Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska tvrtka:

Prvi u svijetu radimo krumpiriće bez kapi ulja!

Surf'n'Fries
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/2
06.01.2014.
u 12:36

Nova tehnologija koristi vlagu iz krumpira te vrući zrak koji na 250 C u par minuta pripremi krumpirće bez korištenja kapi ulja", napisali su u priopćenju iz Surf'n'Friesa.

Riječki brend Surf'n'Fries predstavio je tehnologiju kojom, prvi u svijetu, rade pomfri bez kapi ulja.

"Iako zvuči nevjerojatno tvrtka Surf'n'Fries uspjela je u namjeri da napravi pomfrit bez korištenja ulja. Nova SURFFRY tehnologija koristi vlagu iz krumpira te vrući zrak koji na 250 C u par minuta pripremi krumpiriće bez korištenja kapi ulja", napisali su u priopćenju iz Surf'n'Friesa te dodaju kako su tehnologiju razvili u suradni sa skandinavskom tvrtkom koja se dugo godina bavila proizvodnjom peći za pizzu.

"Dosadašnja testiranja sa klijentima pokazala su da ljudi najčešće niti neprimjećuju razliku, tek tada im kažemo da su krumpirići napravljeni bez ulja, vidjeli smo već dosta iznenađenih lica", pišu iz Surf'n'Friesa koji su se pohvalili da je u prvih par dana dosta poznatih vrhunskih sportaša sa riječkog područja probalo krumpiriće bez ulja kao što su Ivan Ljubičić, Mirza Džomba, Robert Kišerlovski i Antonio Petrović. U novom prostoru na Korzu neće se raditi samo krumpirići bez ulja, već i pileći medaljoni i pileća krilca bez ulja.

>>Doznajte kako su krumpirići iz Rijeke osvojili Hrvatsku

>>Britanska vlada traži smanjenje veličine prženih krumpirića

Komentara 11

Avatar gadogadni
gadogadni
13:12 06.01.2014.

Philips Airfryer XL with Rapid Air technology koji sam kupio zeni prije puno vremene stavlja moju zenu u kategoriju-pekla sam krumpirice muzu, bez ulja, sto godina prije Surf'n'Friesa

DU
Deleted user
13:45 06.01.2014.

Nije ništa novo....odavno se koristi ta tehnologija...i u šporetima imate ventilator pomoću kojega ovo isto možete napraviti...ja imam prijenosnu pečnicu staru desetak godina a koja radi na tom sistemu(cirkulacija vrelog zraka),uglavnom sam pekao meso bez dodanih masnoća i bez dodanih začina..povoljno za sve koji paze na prehranu..a iste takve se prodaju danas i u Pevecu...toliko o novoj tehnologiji...a to što su dečki iskoristili tu metodu u svom biznisu,za svaku pohvalu...

CA
Cafa
14:27 06.01.2014.

Da staviš krumpire na papir za pečenje i staviš u pećnicu jednako će se ispeći. Bez kapi ulja. Po meni bi puno veći izum bio da koristite prave krumpire, a ne polufine smrznute.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije