Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ugodnije putovanje

Prvi bežični internet u autobusima osječkog Panturista

Panturist autobus, portal
Davor Javorovic/PIXSELL
11.09.2013.
u 15:07

Ova je usluga već dostupna i putnicima njemačkog ADP u nekoliko europskih država, poput Njemačke i Švedske

Osječki \"Panturist\" koji je od svibnja iz ruku francuske Veolie prešao u međunarodnu grupacije Arrive Deutsche Bahn (ADP), prva je prijevoznička tvrtka u Hrvatskoj koja svojim putnicima ponudila uslugu besplatnog pristupa bežičnom internetu na regionalnim međužupanijskim linijama. U cilju povećanja kvalitete, besplatni bežični internet bit će dostupan, kako je najavljeno, i na autobusnim kolodvorima.

Ova je usluga već dostupna i putnicima njemačkog ADP u nekoliko europskih država, poput Njemačke i Švedske.

- Usluga je trenutno dostupna u 30 autobusa, a uskoro će biti u cijeloj floti Panturistovih autobusa - istaknuo je pred novinarima u Osijeku Bo Karlsson, predsjednik Uprave. Njemački ADP, kako su napomenuli, posluje u 15 država Europe i godišnje ostvaruje prihod od 1,5 milijardi eura s oko 56.000 zaposlenika.

- S dolaskom u Hrvatsku, povećali smo i temeljni kapital Panturista s 10,7 na 23 milijuna kuna što pokazuje namjeru daljnjeg razvoja poslovanja - izvijestio je Karlsson novinare.

>>U Indiji uvedeni autobusi u kojima se mogu voziti samo - žene!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije