Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Badel 1862

Promjene u NO-u Badela 1862, Perković bez prava glasa

ante perković
Matija Habljak/VLM
25.10.2010.
u 15:59

Na izvanrednoj skupštini prihvaćen je plan restrukturiranja, smijenjena su dva člana NO-a, a četiri dioničara, koja nisu predali potpunu dokumentaciju za nastalu obvezu preuzimanja Badela, nisu imala pravo glasa na Skupštini.

Dioničari Badela 1862 na održanoj izvanrednoj glavnoj skupštini prihvatili su predložene odluke uprave i Nadzornog odbora o  planu restrukturiranja iz svibnja ove godine i plan održivog razvoja koji podrazumijevaju integraciju društava Badel 1862 d.d. i Eurobev d.o.o., prodaju, davanje u zakup imovine koja nije u funkciji profitabilnosti poslovanja te davanje u zalog imovine društva kao i organizacijsko restrukturiranje, priopćeno je na Zagrebačkoj burzi.

Prihvaćen je i plan financijskog restrukturiranja tvrtke iz rujna 2010. godine. Za nove članove Nadzornog odbora izabrani su Ante Vrančić iz Zagreba koji je zamijenio Ivanu Brdar iz Zagreba i Ana Mandac iz Zagreba koja je zamijenila Vidoja Buluma iz Zagreba.

S obzirom na to da je Hanfa dioničarima Anti Perkoviću, Marijanu Ruždjaku, Boženku  Lozi i Ivanu Perkoviću utvrdila nastanak obveze objavljivanja ponude za preuzimanje Badela, a zato što nisu u zakonskom roku  podnijeli pravovaljan zahtjev, ti dioničari nisu imali pravo glasovanja na izvanrednoj glavnoj skupštini.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar taxmen
taxmen
20:03 25.10.2010.

možda ovaj ima kakvu dobru ideju u svezi glede ovoga? http://zagreb.techno-zone.net/your-first-forum-f1/trznica-kvatri-t2.htm

PL
pljuka66
23:40 25.10.2010.

Još jedan od Antih iz BiH koji je opljačkao i pokrao Badel...Odvukao svu vrijednost u BiH i sada izvlaći zadnje kune iz jedine firme za preradu alkohola koja je propala,!!

AM
amato
07:53 26.10.2010.

Perkija u pržun dok nije pobjegao u Hercegovinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije