Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JGL Grupa

Povijesni rezultati - prihodi 1,1 milijardi kuna

novac ilustracija
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/3
08.03.2022.
u 19:45

U strukturi neto prodaje po brendovima Aqua Maris i dalje ima najviše - 34% udjela

Jadran Galenski Laboratorij Grupa u 2021. imala je 1,1 milijardu kuna ukupnih prihoda i dobit prije oporezivanja od 105,7 milijuna kuna, čime je ostvarila dosad najbolje rezultate i zadržala poziciju vodeće domaće farmaceutske kompanije, priopćeno je.

Prema konsolidiranim, nerevidiranim financijskim izvještajima za prošlu godinu, JGL je u farmaceutskom poslovanju ostvario 892 milijuna kuna ukupnih prihoda, što je u odnosu na 2020. rast od 8,7%. Iz JGL-a naglašavaju kako je poslovanje u teškoj 2021. pokazalo otpornost i stabilnost što potvrđuju povijesno najbolji rezultati.

U strukturi neto prodaje po brendovima Aqua Maris i dalje ima najviše - 34% udjela. Drugi je brend Aknekutan, čiji je udio lani povećan sa 7 na 10 posto, a treće mjesto pripada brendu Meralys s osam posto udjela. Slijede Vizol S, Dramina, Aknet, Prolife i Reflustat. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije