Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija za nove pretplatnike

Poslovni dnevnik daruje vam tablet!

Promotivna akcija Poslovnog dnevnika
Foto: PR FOTO
02.04.2014.
u 17:27

U povodu desete godine postojanja prvih i najčitanijih dnevnih poslovnih novina, Poslovni dnevnik daruje nove pretplatnike.

Svi novi pretplatnici koji odaberu godišnju kombiniranu pretplatu koja uključuje tiskano izdanje i digitalni paket Poslovnog dnevnika, osvojit će vrijedan VIVAX tablet TPC-78100 u vrijednosti od čak 1099 kuna.

Najtanji Vivax tablet TPC-78100 zadivit će vas svojim izgledom te metalnim kućištem. Uz to je i veoma lagan, a ima procesor od 1,0 GHz koji daje snažnu izvedbu koristeći Android 4.2 Jelly Bean. Uređaj ima internu memoriju od 8 GB i mogućnost nadogradnje do 32 GB uz MicroSD karticu te mogućnost spajanja na internet putem WiFi i vanjskog 3G modula.

U promotivnoj akciji Poslovnog dnevnika, godišnju kombiniranu pretplatu s VIVAX tabletom plaćate samo 2000 kn + PDV,  čime štedite više od 2300 kuna.
Uz novu pretplatu, svježe izdanje Poslovnog dnevnika možete listati od ranog jutra jer novi primjerak novina na vašu adresu stiže već do 7 sati, a osim tema koje se svakodnevno obrađuju u tiskanom izdanju, digitalni će vam paket omogućiti i pristup dodatnom sadržaju te aplikaciji Poslovni dnevnik koju dobivate zajedno s vašim novim VIVAX tabletom. 

Više o ponudi saznajte ovdje.
Ponuda vrijedi samo za nove pretplatnike na području RH, a vaš dar šaljemo odmah nakon zaprimljene važeće uplate. 

Požurite s registracijom jer količine su ograničene.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije