Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijavite se

Poslovni uzlet – besplatna poslovna edukacija i zabava u Pregradi

Poslovni uzlet
Foto: Shutterstock
14.08.2014.
u 09:11

Edukacije za male i srednje poduzetnike i obrtnike biti će organizirane u Gradskoj vijećnici 19. rujna 2014. godine

Poslovni dnevnik u sklopu projekta Poslovni uzlet kojim promovira malo i srednje poduzetništvo i obrtništvo organizira manifestaciju u Pregradi.
Edukacije za male i srednje poduzetnike i obrtnike biti će organizirane u Gradskoj vijećnici, u ulici Josipa Karla Tuškana 2.U 4 dvorane posjetitelji koji se prijave moći će slušati 11 različitih edukacija koje će im pomoći da svoje poslovanje učine još uspješnijim i bogatijim. Osim edukativnog programa, taj dan je i tradicionalna ˝Berba grojzdja˝ tako da sve posjetitelje očekuje bogat kulturno-zabavni program.

Prisutnost na internetu danas je važnija nego ikada prije. Na predavanju Internetska stranica u današnjem poslovanju i izgradnja web-prisutnosti koje je organizirala Styria Hrvatska – medijski servisi d.o.o. saznat ćete kako planirati izradu web-stranice.
Styria Hrvatska – medijski servisi naučit će vas i kako organizirati call centre i prodajne timove te kako povećati efektivnost.

Uz Google Adwords Search i Display oglašavanje dođite brže i jednostavnije do potencijalnih kupaca ili klijenata. Vođenje kampanje oglašavanja nije jednostavno, a kako bi izbjegli gubitak vremena i propuštene prilike potrebno je ovladati znanjem vođenja Google kampanja. Upravo to ćete saznati na predavanju Oglašavanje na Googleu koje organizira 24 sata. Digitalni marketing nabolje rezultate daje kada se oko proizvoda napravi priča. Društvene mreže kanal su preko kojeg možete učinkovito prenijeti poruku velikom broju ljudi i ostvariti konkretan rast u poslovanju.
Na još jednoj radionici 24 sata proći ćete sve potrebne korake kako biste vi ispričali svoju priču.

Kako doći do idealnog transportnog logističkog rješenja, kako ga provesti i kreirati, koje su prednosti outsourcinga, najčešće korištene usluge prilikom outsourcinga te na što obratiti pozornost prilikom odabira logističara naučit ćete od Gebrüder Weissa. Koje su mogućnosti financiranja ruralnog turizma iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj naučit ćete od stručnjaka iz Hrvatske gospodarske komore, a u svijet  prednosti Cloud usluga za vaše poslovanje ući ćete zahvaljujući Hrvatskom telekomu.

Hamag Bicro predstavit će instrumente za financiranje projekata sufinanciranih iz EU fondova, a kako koristiti e-alate za procjenu svojega poslovanja i poboljšanje konkurentnosti znat ćete zahvaljujući stručnjacima iz Zare. Oni će također sudionicima predstaviti vještine učinkovitog komuniciranja telefonom i elektronskom poštom. Radionica se preporučuje svima koji se bave agroturizmom već duže vrijeme te onima koji planiraju razvoj ove djelatnosti. Sve o značaju i ulozi energetske učinkovitosti u proizvodnji te zakonodavstvu Europske Unije i Hrvatske saznat ćete na predavanju koje će držati stručnjaci iz Regea.

Sve o manifestaciji Poslovni uzlet u Pregradi saznajte ovdje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije