Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podmiren dug

Porezna uprava nakon uplate deblokirala račun Sunčanog Hvara

Hotel Amfora, Sunčani Hvar
Goran Jakuš/Pixsell
09.08.2010.
u 16:03

Orco grupa prošli je tjedan Sunčanom Hvaru odobrila zajam od sedam milijuna kuna. Time je podmiren veći dio duga od 12 milijuna kuna Poreznoj upravi.

HVAR - Porezna uprava jučer je deblokirala račun Sunčanom Hvaru, nakon što mu je Orco grupa prošli tjedan odobrila zajam od sedam milijuna kuna. Time je podmiren veći dio duga od 12 milijuna kuna Poreznoj upravi. Za deblokadu se zalagao i Hrvatski fond za privatizaciju, koji se pozivao na činjenicu da tvrtka u jeku turističke sezone treba ostvariti prihod. Svi su hoteli u sastavu Sunčanog Hvara otvoreni i uprava tvrdi da nastavak turističke sezone nije doveden u pitanje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije