Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poslovni uzlet

Poduzetnici, imate priču? Javite nam se!

31.03.2014.
u 15:14

Iza vas je uspješna poduzetnička priča i želite ju ispričati? Znate nekoga tko je pokrenuo biznis ili ga već dulje vrijeme uspješno vodi? Javite se na web@poslovni.hr!

Iza vas je uspješna poduzetnička priča i želite ju ispričati? Znate nekoga tko je pokrenuo biznis ili ga već dulje vrijeme uspješno vodi? Poslovni dnevnik pokrenuo je projekt Poslovni uzlet čiji je partner-suorganizator Ministarstvo poduzetništva i obrtništva, a u sklopu kojega malim i srednjim poduzetnicima daje prostora da ispričaju svoje priče. Ispričajte što vas muči, na što ste ponosni, predstavite svoj biznis! Javite se Poslovnom dnevniku na e-mail adresu web@poslovni.hr s naznakom 'Poduzetnička priča', ukratko predstavite svoj biznis i ostavite kontakt podatke.

Svjesni poteškoća prisutnih u hrvatskom gospodarstvu, koje su se posebno negativno odrazile na segment malog i srednjeg poduzetništva, Poslovni dnevnik želi izdvojiti najuspješnije te im dati podršku da i dalje opstaju na našem tržištu i stvaraju novu vrijednost u svom poslovanju. Zato u sklopu Poslovnog uzleta prati priče o uspjehu hrvatskih malih i srednjih poduzetnika, ali i obrtnika. 

Sve dosad objavljene priče na jednom mjestu možete pročitati ovdje.

Poslovni uzlet projekt je Poslovnog dnevnika kojim se želi promovirati uspješne male i srednje poduzetnike te im omogućiti alate za još bolji uspjeh. U sklopu projekta Poslovni dnevnik pokrenuo je niz alata koji bi trebali biti od pomoći malim i srednjim poduzetnicima te obrtnicima. 

Besplatne online-edukacije za poduzetnike, dovoljno je registrirati se

Jedan od njih je i specijal s vrijednim online-edukacijama. Uz besplatnu registraciju na web stranici Poslovnog dnevnika (poslovni.hr) mali i srednji poduzetnici dobivaju pristup vrijednom edukativnom materijalu. U specijalu Online edukacija za poduzetnike Poslovni dnevnik donosi na desetke vrijednih prezentacija, video-predavanja i online-edukacija koje će vam sigurno pomoći da unaprijedite svoje poslovanje i možda doznate ono što je vaša konkurencija već odavno apsolvirala. Registrirati se možete na specijalu. 

Pitajte što vas zanima, stručni tim Poslovnog uzleta odgovara

U sklopu projekta Poslovni uzlet, Poslovni dnevnik i Ministarstvo poduzetništva i obrta zajedno s partnerima otvorili su i Q & A sekciju (pitanja i odgovori) u sklopu koje stručnjaci iz različitih područja odgovaraju malim i srednjim poduzetnicima na brojna pitanja koja ih koče u svakodnevnom poslovanju. Svoje slučajeve i pitanja možete slati na adresu web@poslovni.hr uz naznaku 'Poslovni uzlet - pitanje' te navedite ime i prezime stručnjaka ili organizaciju kojoj je pitanje namijenjeno. Stručnjaci koji će malim i srednjim poduzetnicima biti na raspolaganju partneri su u Poslovnom uzletu, ali i stručnjaci koji su odlučili podržati poduzetnike kroz savjetovanje i odgovaranje na pitanja. Odgovore na pitanja Poslovni dnevnik objavljivat će u specijalu 'Pitanja i odgovori'. Kome sve možete postaviti pitanje pogledajte ovdje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije