Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RESTRUKTURIRANJE

Podravka pripaja Ital-Ice i Lero

Podravka
Marijan Sušenj/PIXSELL
22.01.2014.
u 16:26

S obzirom da je Podravka jedini član i vlasnik potpunog udjela u tim društvima, pripajanjem se cjelokupna imovina pripojenih društava prenosi na Podravku bez provođenja postupka likvidacije

Nastavljajući provođenje mjera restrukturiranja radi povećanja poslovne efikasnosti, Podravka je pokrenula postupak pripajanja svojih društava s ograničenom odgovornošću - Ital-Icea sa sjedištem u Poreču i Lera sa sjedištem u Rijeci, priopćili su iz te koprivničke kompanije putem Zagrebačke burze.

S obzirom da je Podravka jedini član i vlasnik potpunog udjela u tim društvima, pripajanjem se cjelokupna imovina pripojenih društava prenosi na Podravku bez provođenja postupka likvidacije, bez mogućnosti zamjene za dionice i bez povećanja temeljnog kapitala Podravke kao društva preuzimatelja.

>>Podravka nepravomoćno dobila spor protiv bivšeg člana uprave

Komentara 1

DU
Deleted user
08:50 23.01.2014.

Vidi se da naši ekonomisti preljevaju iz šupljeg u prazno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije