Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Početak karijere, obrazovanje i tržište EU

sveučilište Libertas
Foto: PR FOTO
1/2
PR
Autor
PR članak
16.02.2015.
u 14:15

Formalno obrazovanje pridonosi lakšem zapošljavanju, boljim uvjetima rada i višoj poziciji na EU tržištu

Tržište i mogućnosti obrazovanja sve su širi, iz tog razloga je i sve veći broj polaznika koji se odlučuju za provjerene, renomirane i tržišno prihvaćene obrazovne programe. Bilo da se radi o poduzetnicima, stalno zaposlenima ili onima koji tek stupaju u svijet visokog obrazovanja odabir idealnog je uvjetovan budućim očekivanjima i trenutnoj poziciji polaznika.

Prvo privatno sveučilište Libertas svojim programima i studijima osigurava neophodna znanja i uvjete za čitav niz poslova budućnosti. Sveučilište u 2015. godini osigurava program koji sadrži stručne i sveučilišne studije, predavanja stranih predavača i renomiranih osoba iz gospodarstva.

Sama struktura polaznika pridonosi “networkingu” i svojevrsnoj sinergiji razmjene iskustva i znanja.

Educirajte se uz rad na privatnom sveučilištu Libertas
Studiji počinju krajem veljače i prilagođeni su zaposlenim osobama koji se uz rad žele dodatno školovati, no teško im je prilagoditi dnevni ritam takvim obvezama. Na stručnim preddiplomskim studijima nastava je prilagođena zaposlenim osobama na način da se nastava odvija 5 dana u mjesecu u večernjim satima dok se na stručnim diplomskim studijima nastava odvija 4-5 dana tjedno u večernjim satima.

Steknite diplomu i konkurirajte zaposlenju na cijelom EU tržištu
Prvi korak bilo kojeg studenta po završetku studija je stupanje na tržište, bilo u obliku pokretanja vlastitog posla ili konkuriranja za poslove u zemlji ili u drugim zemljama EU. Svi studenti prve generacije sveučilišnih studija trenutno su zaposleni u inozemstvu. Najveći dio njih dobilo je prestižne i dobro plaćene poslove u EU, što je svojevrsni dokaz uspjeha, neophodnosti i kvalitete studijskih programa poput Međunarodnih odnosa i diplomacije te Međunarodnog poslovanja.

Posjedujete obrazovanje stručnog studija? Nastavite na sveučilišnom
Posebnost Libertasa je zajamčena prohodnost između stručnih i sveučilišnih studija, što znači da sveučilišne studije mogu upisati i osobe sa završenim stručnim obrazovanjem, bilo na Libertasu ili nekoj drugoj srodnoj visokoškolskoj instituciji. Kako? Provjerite kontaktom samog Sveučilišta.

Profesori iz internacionalnog segmenta, hrvatski stručnjaci i renomirane osobe iz gospodarstva postaju Vaša svakodnevica
Sve veći broj studenata odlučuje se na Libertas kako bi sudjelovali u aktivnostima i edukaciji vrhunskih profesora koji dolaze s renomiranih svjetskih sveučilišta. Na Libertasu će, primjerice, u predstojećem semestru predavati Lord Jack McConnell, bivši škotski premijer, Janice McCormick s iskustvom izvršne direktorice doktorskih studija na Harvard Business School, Gary O'Callaghan, s iskustvom šefa misije MMF-a u HR i Cynthia P. Schneider, bivša američka veleposlanica u Nizozemskoj.

Jedan od studijskih programa, Turistički i hotelski menadžment, širi svoje djelovanje na gradove Dubrovnik i Kutinu što u skladu s vizijom sveučilišta pridružuje i renomirane profesore i suradnike poput poznatog hrvatskog novinara i diplomata, gospodina Dražena Vukov Colića i gospođe Ivane Kolar, direktorice Termi Tuhelj.

Navedeno, kao samo dio prednosti koje nosi studiranje na prvom privatnom sveučilištu Libertas, prožeto je i kroz strukturu studija koje budući polaznici mogu upisati.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?