Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova uprava

Pivovara Daruvar u nove investicije s novom upravom

turalija
Arhiva Vl-a
07.02.2011.
u 13:08

Nakon što je Pivovaru Daruvar u svibnju 2010. kupila Kufner grupa, u dugotrajnu imovinu i trajna obrtna sredstva uloženo je gotovo 30 milijuna kuna

Pivovara Daruvar šest mjeseci nakon uspostavljanja proizvodnje kreće u novi investicijski ciklus s novom upravom. Dosadašnja direktorica Emira Škalić odlazi iz Pivovare Daruvar, a novu dvočlanu upravu vodit će Mario Turalija na mjestu predsjednika uprave, dok je drugi član uprave Tomislav Horvat, dosadašnji direktor proizvodnje Pivovare Daruvar, priopćili su iz Kufner grupe.

S novom upravom Pivovara Daruvar nastavlja s ulaganjima u razvoj branda Staročeško, koje je prema novoj recepturi i s novim dizajnom lansirala na tržište u rujnu prošle godine. Nakon što je Pivovaru Daruvar u svibnju 2010. kupila Kufner grupa, u dugotrajnu imovinu i trajna obrtna sredstva uloženo je gotovo 30 milijuna kuna.

– Pivovara Daruvar u samo je nekoliko mjeseci rada na tržište izbacila dva proizvoda, Staročeško lager pivo i Zimsko pivo, s kojima je postigla vrhunsku kvalitetu temeljenu na tradicionalnoj češkoj recepturi i cilj nam je zadržati taj trend rasta kvalitete i palete proizvoda. Naše prve aktivnosti bit će usmjerene na poboljšanje prodajnog sektora kako bismo u cijelosti vratili autohtoni dio tržišta Pivovare Daruvar prema kojemu tradicionalno gravitira brend Staročeško, a dugoročni je plan pozicionirati Pivovaru Daruvar na cjelokupnom hrvatskom tržištu. Smatram da ćemo uz veliki trud i ulaganja u razvoj branda Staročeško ostvariti taj cilj – izjavio je novi čelnik uprave Mario Turalija.

M. Turalija na čelno mjesto Pivovare Daruvar dolazi iz tvrtke Eurco gdje je bio zadužen za vođenje posebnih projekata i savjetnik uprave za bankarstvo i financije, a prije toga je radio u sektoru korporativnog bankarstva SG Splitske banke.

Komentara 1

Avatar kanonik
kanonik
18:35 07.02.2011.

Sjaši kurta da zajaši murta,Staro češko ili popularno zidarsko pivo nestalo je jer je nestalo i zidara,pa ga nema ko piti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije