Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENE NA VRHU

Paško Vela novi šef uprave Dalekovoda

Paško Vela
Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
01.07.2014.
u 19:54

Pred Velom su zadaci na unapređenju poslovanja i provedbi restrukturiranja

Dalekovod provodi promjene u upravi. Novi je predsjednik uprave te tvrtke Paško Vela, a mandat mu počinje 1. rujna. Odluku je donio novi Nadzorni odbor, objavljeno je preko Zagrebačke burze. Vela će biti nadležan i odgovoran za cjelokupan rezultat, a očekivanja vlasnika su velika.

Pred Velom su zadaci na unapređenju poslovanja i provedbi restrukturiranja, uz jačanje pozicije tvrtke na postojećim tržištima i osvajanje novih. Bio je član uprave u AD Plastiku i sisačkoj željezari, a sad vodi tvrtku Ferro-Preis.

>> Dalekovod izborio dva posla u Ukrajini 'teška' 30 milijuna eura

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije