Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Odabrani dobitnici stipendija za Advanced Program in Business

APB
PR
Autor
PR članak
30.01.2013.
u 09:04

'Serijski poduzetnici' Kristina Ercegović i Jan Jilek

Institut za inovacije, u suradnji s generalnim partnerima Školskom knjigom i Zubak Grupom, te uz medijsko pokroviteljstvo Večernjeg lista, Poslovnog dnevnika i Lidera, raspisao je natječaj za dodjelu jedne stipendije za poduzetnika i jedne za poduzetnicu za vodeći executive education program Advanced Program in Business. Nakon pregleda dokumentacije, Programsko vijeće odlučilo je dodijeliti dvije kotizacije, svaka u vrijednosti 34.000 kuna, \'serijskim poduzetnicima\' Kristini Ercegović i Janu Jileku.

Kristina Ercegović uspješno je pokrenula više poduzeća, od kojih su neka i uspješno prodana. Pokrenula je prvu agenciju za mystery shopping u Hrvatskoj te ju, razvivši poslovanje u regiji, uspješno prodala 2012. godine. Nedavno je pokrenula i poduzeće Zaokret putem kojeg aktivno potiče male poduzetnike na razvoj kroz projekte poput www.samsvojgazda.com i www.crobusinesscafe.com .

Jan Jilek pionir je internetskog oglašavanja u Hrvatskoj. Pokrenuo je prvu hrvatsku tražilicu Pogodak.hr, web stranicu za uključivanje korisnika putem igara www.igre-igrice.hr, sustava za kontekstualno oglašavanje unutar teksta Xclaim.hr, mrežu on-line oglašavanja Ad-net, te trenutno razvija Monolith sustav za digitalno vanjsko oglašavanje. Pored toga, Jan Jilek je i predsjednik IAB Croatia te u sklopu toga i aktivan u razvoju cjelokupne oglašivačke industrije u Hrvatskoj i regiji.

Advanced Program in Business (www.apb.hr) jedan je od vodećih executive education programa u svijetu s renomiranim profesorima s najboljih svjetskih poslovnih škola. Program se održava u Zagrebu u organizaciji Instituta za inovacije te uz podršku generalnih partnera Školske knjige i Zubak Grupe. Ove godine, program počinje 5. veljače 2013. predavanjem profesora Barnetta sa Stanforda na temu „Leadership and competitive strategies: Managing innovation“. Program se nastavlja predavanjima prof. Mitchella (Duke), prof. Carpentera (Northwestern), prof. Kohlija (GATech), prof. Deightona (Harvard), prof. Masse (INSEAD) te prof. Chandyja (London Business School).

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?