Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KREĆE BIZNIS AKADEMIJA

Obrtnici, vrijeme je za digitalizaciju poslovanja

Tele2 vas poziva na besplatnu radionicu!
Foto: Thinkstock
25.01.2018.
u 15:29

Vrijednost radionice o važnosti digitalizacije je 2500 kuna, a Tele2 omogućuje da je za sve besplatna. Sva mjesta su se popunila za samo dva dana

Biznis akademija, platforma za edukaciju obrtnika i poduzetnika o digitalizaciji poslovanja, kreće s radionicama. Prva u nizu edukativnih radionica za vlasnike obrta i malih biznisa održat će se u Velikoj dvorani Obrtničke komore Zagreb, u utorak, 30. siječnja od 12 do 15.30 sati.

Predavanje će trajati 180 minuta, a vodit će ga stručnjaci za digitalni marketing i prodaju: docent dr.sc. Vatroslav Škare s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te Sanja Novak, mag.oec. Teme predavanje bit će kako digitalni marketing i prodaja mogu pomoći obrtima i malim biznisima, kakav je to digitalni marketing za obrte i male biznise te kako se povezati s potrošačima na društvenim mrežama.

- Radionica će vlasnicima obrta i malih biznisa pokazati odakle krenuti s primjenom digitalnog marketinga i prodaje te koje su metode najbolje za njihov biznis. Kroz interaktivno predavanje prikazat ćemo brojne praktične primjere i odgovoriti na najčešća pitanja s kojima se susreću obrtnici i mali biznisi. Cilj je da nakon radionice sudionici imaju punu sliku o mogućnostima digitalnog marketinga i prodaje te da nakon toga mogu odlučiti koje aktivnosti će dalje razvijati i provoditi u svakodnevnom poslovanju - kaže dr.sc. Vatroslav Škare. Vrijednost radionice je 2500 kuna, a Tele2 omogućuje da bude za sve besplatna. U rekordnom roku od samo dva dana popunjena su sva mjesta za stručno predavanje.

Više informacija o Biznis akademiji možete pronaći na www.biznisakademija.hr

Idejni začetnik i inicijator cijelog projekta je Tele2, a provest će je u suradnji s Obrtničkom komorom Zagreb uz medijsko pokroviteljstvo 24sata. Prva je to platforma čiji je cilj educirati obrtnike i poduzetnike o digitalizaciji poslovanja kako bi se stvorila i razvila nova, održiva ekonomska vrijednost u društvu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije