Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbor

Novi glavni tajnik HAK-a Zvonko Šmuk, Damir Škaro ispao iz igre

HAK
HAK
09.07.2010.
u 15:59

Šmuk će voditi HAK iduće četiri godine, a izabran je tajnim glasovanjem. U Hrvatskom autoklubu je od 1992. godine.

Novi glavni tajnik Hrvatskog autokluba u iduće četiri bit će Zvonko Šmuk, tako je danas tajnim glasovanjem odlučio Upravni odbor  HAK-a. Šmuk je nakon smjene Tomislava Družaka bio v. d. glavnog tajnika, inženjer je prometa, a u HAK-u je od 1992. godine. Iako je HAK sada prvi put glavnog tajnika birao između više kandidata, prošao je kandidat blizak UO HAK-a, a hadezeovcu i bivšem boksaču Damiru Škari iz AMK Siget propala je misija preuzimanja te moćne neprofitne udruge koja godišnje raspolaže s više od stotinu milijuna kuna i okuplja 106 autoklubova.

Iako se za tu funkciju vodila prava prljava kampanja pa se neke kandidate nastojalo diskvalificirati zbog "godine proizvodnje, umora materijala, jer su fah idioti", u HAK-u tvrde da na samoj sjednici nije bilo disonantnih tonova, već je protekla u "demokratskoj atmosferi".

Odabran je najbolji među kandidatima, koji ima punu podršku Upravnog odbora i cijele asocijacije i koji je spreman odgovoriti operativno na izazove pred nama, a to su ulazak Republike Hrvatske u Europsku uniju, snaženje konkurencije, zagovaranje povećanja sigurnosti u cestovnom prometu te posebice zaštita interesa vozača. Očekujemo kvalitetnu primjenu strateškog plana Hrvatskog autokluba prihvaćenog na Skupštini u ožujku - komentirao je odluku UO-a Ivo Bikić, predsjednik HAK-a, piše u priopćenju Hrvatskog autokluba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije