Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
audio negira

'Nismo kupovali dionice Konzuma i nemamo deal s Todorićem'

konzum
Zeljko Hladika/PIXSELL
19.03.2013.
u 08:00

Dok traje Agrokorova ponuda za preuzimanje Konzuma teška više od 400 milijuna kuna, u dvotjedniku Objektiv pojavile su se škakljive spekulacije...

Dok traje Agrokorova ponuda za preuzimanje Konzuma teška više od 400 milijuna kuna, u dvotjedniku Objektiv pojavile su se spekulacije prema kojima je uoči tog procesa Agencija za upravljanje državnom imovinom (AUDIO) kupila 14.400 dionica tog trgovačkog lanca.

Navode kako se iza toga krije \'deal\' vlasnika Agrokora Ivice Todorića i vlasti prema kojem bi dionice Konzuma koje ima AUDIO trebale tom koncernu poslužiti kao osigurač da se u zadnji čas, uoči \'squeeze out-a\', ne napumpa cijena dionica.

S druge strane, Agrokor bi trebao \'uzvratiti\' snažnim investicijskim zamahom. No, prema informacijama koje je Poslovni dnevnik dobio iz AUDIO-a riječ je o netočnim informacijama. AUDIO tvrdi da nisu kupovali dionice konzuma i da nemaju \'deal\' s Todorićem. Više pročitajte ovdje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije