Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AMERIKA SE DIŽE

Nezaposlenost u SAD-u sedam posto - najniža u pet godina

FED
Foto: Press Association/PIXSELL
06.12.2013.
u 16:31

Svaki novi znak oporavka u Americi otvara pitanje hoće li FED početi ukidati stimulativne programe pa je i sada to glavna tema

Stopa nezaposlenosti u SAD-u pala je na sedam posto - najnižu razinu u proteklih pet godina, od studenog 2008.

Prema podacima ministarstva rada, prošli je mjesec otvoreno 203 tisuće novih poslova, mnogo više nego što je bilo prognozirano. 

Svaki novi znak oporavka u Americi povezuje se s pitanjima hoće li FED početi ukidati programe pomoći pa je i sada to glavna tema. No, FED-ov je prag za razmatranje povlačenja mjera 6,5 posto, čemu se još nisu približili. 

Komentara 3

ST
Stjepan
22:30 06.12.2013.

....koliko pamtim Amerika je uvijek bila gore, a Rusija dolje , i ljudi iz Rusije giljaju na zapad.

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
15:49 07.12.2013.

Amerika stalno u nekim problemima a zive bolje od evropljana...

IR
irani.
11:07 08.12.2013.

Mrzitelji civilizacije nikada nece shvatiti kako su njihover parole i prazna retorika same sebi svrha. Cvile vec 70 godina i uvijek je, po njima, civilizacija pola koraka do propasti. Cvilice oni i slijedeci 700 godina, s istim efektom kao i do sada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije