Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dovršetak Akvizicije

Nestaje brend Bambi – preuzima ga Froddo

20.11.2014., Ivanec - Djecje cipelice Froddo i Bambi osvajaju njemacko trziste. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
04.07.2015.
u 07:00

Naziv Bambi ostaje prisutan samo u novoj podliniji obuće za najmlađe – Bambi steps

Tvrtka Ivančica, hrvatski proizvođač obuće iz Ivanca, potpuno je pripojila Bambi, čiji je većinski vlasnik još od 2013. Od 1. srpnja preuzela je svu Bambijevu pokretnu i nepokretnu imovinu, prava i obveze, čime će desetljećima prisutan brend Bambi prestati postojati i preuzet će ga Froddo, dječji segment obuće u Ivančici.

– Objedinjavanjem dječjih brendova Froddo i Bambi u jedan jačamo snagu na tržištu, kako na domaćem tako i na inozemnom, te stvaramo novu priliku za kupce, i tvrtku. Povezivanje brendova rezultat je promišljanja budućnosti tvrtke i odgovor na nove zahtjeve tržišta te potrebe i želje kupaca – istaknula je direktorica Ivančice Nada Zver.

Uskoro će tvrtka na prodajnim mjestima provesti rebranding brenda Bambi čiji će naziv nestati s polica, a zamijenit će ga Froddo. I Froddov vizualni identitet također uskoro kane osvježiti. No, Bambi ostaje prisutan u novoj liniji obuće Bambi steps – koraci za najmlađe, koju će prezentirati na jesen. Ta linija s fleksibilnim potplatom od prirodnih materijala bit će dostupna u rasponu veličina od 17 do 27.

Tvrtka Ivančica iduće godine obilježava 70 godina postojanja i trenutačno je prisutna na 300 prodajnih mjesta u Hrvatskoj te zapošljava 1000 radnika. Izvozno je orijentirana i više od 70 posto ukupnog prihoda ostvaruje u inozemstvu: na tržištima Europe, Azije i Amerike.

>> Upečatljivi dizajn najlakših ženskih cipela na hrvatskom tržištu

Ključne riječi

Komentara 5

PI
prava istina
14:44 04.07.2015.

mate, naravno da neće biti isto. Sudeći po internim saznanjima Ivančica je umjetno (u prijevodu se to kaže lihvareći) stekla imovinu i na taj način se sada promovira. Zasigurno je vlasnik Bambija od Zverovke posudil novce i zaglavio i ode sve u krasan Honduras. Takav brend koji je stekao Bambi se ne otpušta samo tako. No stara poslovica kaže da kat dat "svaka rit dojde na šekret" pa će se i ovdje jednog dana sve razotkriti. Mnoge je ta "velika poduzetnica" dovela u očaj i uništila ih, pa sad nastavlja i dalje. Jedino mi nije jasno šta USKOK po tom pitanju ne radi posao.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
08:06 08.07.2015.

nevjerojatno da se odriču uhodanog brenda - hrvatska posla...

PI
prava istina
08:13 04.07.2015.

Postavlja se pitanje zašto je Bambi prešao u ralje "zvijeri" ? Brend Bambi više nije dobar ako je sada Frodo. Zar je i tamo sve otišlo k vragu jer je možda Bambi bio dužan Ivančici? Tako se stvarao umjetni kapital Ivančice. Valjda će jednom i USKOK tamo odraditi pošteni posao i provjeriti od kuda i na koji način se "Zvijer" hrani. Pošteno bez lihvarenja sigurno nije, radom nikako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije