Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Neograničena poslovna komunikacija uz tarifu BIZNIS EKIPNA i BEZBROJ GB

BIZNIS EKIPNA s opcijom BEZBROJ GB
Foto: Promo
1/2
04.04.2019.
u 09:57

Huawei P20 Pro i tri Xiaomi Redmi 6A telefona za samo 160 kuna mjesečno + PDV

Mali poduzetnici i obrtnici pokretači su hrvatskoga gospodarstva te im je potrebna potpora u svakodnevnim izazovima, ali i razvijanju poslovanja. Važno im je smanjenje nepotrebnih troškova, ušteda gdje god je to moguće te neograničena sloboda komunikacije, s obzirom na to da je velik dio njihovog poslovanja vezan uz internet. Svaka ušteda mnogo znači jer je to iznos koji se može preusmjeriti u neki drugi segment poslovanja.

Poslovnim timovima od dva do četiri člana, najčešće kod malih poduzetnika i obrtnika, važna je stalna i neometana poslovna komunikacija kako bi se dnevni zadaci optimalno odrađivali. Kako bi takav tim mogao uživati upravo u neograničenoj slobodi komunikacije, odnosno neograničenim razgovorima, porukama i internetu te pri tom ostvario uštedu, na raspolaganju im je tarifa BIZNIS EKIPNA s opcijom BEZBROJ GB za samo 98 kuna mjesečno po članu + PDV.

Foto: Arena Hospitality Group

Za neograničenu komunikaciju poslovnim timovima su potrebni i odlični mobilni uređaji. Tako su im na raspolaganju, uz tarifu BIZNIS EKIPNA i BEZBROJ GB, Huawei P20 Pro i 3 Xiaomi Redmi 6A telefona za samo 160 kuna mjesečno + PDV.

Huawei P20 Pro nedavno je proglašen tehnološki najprestižnijim pametnim telefonom i pokretačem novih trendova na području mobilne fotografije dobivši prestižnu EISA Award za Best Smartphone 2018-2019.

Za takvo priznanje zaslužni su zasigurno super jaka baterija, full view zaslon, fingerprint senzor, IP67 certifikat otpornosti te najsuvremenija tehnologija kamere s vizionarskim kreativnim dizajnom koja omogućuje korisnicima fotografiranje i dijeljenje trenutaka koji im najviše znače. Što se tiče značajki Xiaomi Redmi 6A mobilnog uređaja ističemo moderan 18:9 zaslon s jako dobrom stražnjom i prednjom kamerom.

Zahvaljujući tarifi BIZNIS EKIPNA s opcijom BEZBROJ GB te odličnim Huawei i Xiaomi mobilnim uređajima tim se može ekipirati odmah, štedjeti svaki mjesec te posao bez ograničenja raditi cijele godine.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije