Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Laskava titula

Nela Bučević najbolja je hrvatska Human Resources menadžerica

Nela Bučević
Foto: PR FOTO
1/3
12.05.2014.
u 12:08

Na svečanoj dodjeli sudionicima je predstavljen i Kodeks HR struke kojeg je sastavila radna skupna HR profesionalaca okupljenih unutar strukovne udruge HR Centar, a oba zanimljiva događanja održala su se u sklopu prvog dana stručne regionalne konferencije HR Summit

Strukovna nagrada Prometej za najboljeg hrvatskog Human Resources menadžera u 2013. godini uručena je gospođi Neli Bučević iz tvrtke Metro Cash & Carry koju je Ocjenjivački Odbor nagrade prepoznao kao najinventivnijeg te najzaslužnijeg stručnjaka s područja upravljanja ljudskim potencijalima u protekloj godini na HR summitu u Splitu

Druga finalistica nagrade bila je Kristina Priseker iz tvrtke Carlsberg Croatia.

„Hvala vam na nagradi, sretna sam i ponosna što sam dobila ovo priznanje koje za mene puno znači jer je riječ o priznanju kolega. Iako je protekla godina bila vrlo teška za sve nas koji se bavimo ljudskim potencijalima, drago mi je što smo svi mi koji se bavimo HR strukom pokazali da možemo svojim radom kvalitetno pomoći svojim kompanijama tijekom ovih izazovnih vremena“ izjavila je gđa. Bučević povodom uručenja nagrade.

Na svečanoj dodjeli sudionicima je predstavljen i Kodeks HR struke kojeg je sastavila radna skupna HR profesionalaca okupljenih unutar strukovne udruge HR Centar, a oba zanimljiva događanja održala su se u sklopu prvog dana stručne regionalne konferencije HR Summit koja se održavala sedmi puta i koja je okupila vrhunske domaće i strane HR stručnjake i profesionalce.

Foto: PR FOTO

Foto: PR fotografija

Kodeks je usuglasila radna skupina strukovne udruge djelatnika u upravljanju ljudskim resursima HR Centar koju pod predsjedanjem Ane Jožinec iz Francka, čine i Gordana Frgačić iz Kauflanda, Breda Ivanović Iz PricewaterhouseCoopersa, Saša Jurković s portala posao.hr, Igor Kovač iz tvrtke ACG Lukaps, Marino Miloš iz Privredne Banke Zagreb, Andrea Mimica iz Zagrebačke banke, Blagica Petrovac Šikić iz Plive, Zoran Sušanj s Filozofskog fakulteta u Rijeci, Alan Žunić iz Bille te Ines Bokan s portala posao.hr.

„HR struka zaista se kontinuirano razvija tijekom proteklih godina i to najviše zbog profesionalnosti kolega, njihovog kvalitetnog radna i zalaganja, a samim time se HR odjeli etabliraju kao ključni elementi u poslovnom upravljanju. HR Kodeks kreirali smo u pravom trenutku – onda kada smo bili spremni da naša razmišljanja zaokružimo dokumentom koji definira zadatke i odgovornosti koje naša struka ima“ rekla je gđa. Ana Jožinec povodom predstavljanja Kodeksa.

U organizaciji portala posao.hr ovogodišnji HR summit održao se na temu ”Restrukturiranje i vitalnost organizacije“ te okupio više od 100 domaćih i stranih stručnjaka, uz stručno partnerstvo najveće europske strukovne udruge - Europske udruge za upravljanje ljudima (EAPM).

>>Dodijeljene nagrade za razvoj hrvatskog zelenog gospodarstva

Komentara 4

GZ
gjuro_zd
14:25 12.05.2014.

Sve neke proizvodne i izvozničke firme! :-)

DU
Deleted user
17:36 14.05.2014.

Katastrofa struka..Jedna blagajnica u šopingcentru je pojede ko keks..

BU
bubimima
20:24 12.05.2014.

"hrvatska Human Resources menadžerica "- koji je to jezik?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije