Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Najvećim regionalnim sajmom meda Bjelovarski sajam otvara novu sezonu izvrsno posječenih sajamskih manifestacija

Pčelarski sajam
Foto: Promo
1/4
29.01.2019.
u 12:01

Na 5000 m2 zatvorenog grijanog izložbenog prostora, najslađa manifestacija, postat će i najveća izložbeno-prodajna manifestacija na kojoj će se predstaviti velika ponuda meda i pčelinjih proizvoda, pčelarske opreme i strojeva.

Kao i prijašnjih godina, i ova godina će na Sajamskom prostoru Gudovac započeti medno! Najslađi sajam u regiji, Pčelarski sajam, održat će se po petnaesti put, a kako prema tradiciji uz slatko ide i dobra „kapljica“, najslađu sajamsku manifestaciju obogatit će i 6. Izložba vina i vinogradarske opreme. Manifestacije će se održati 09. i 10. veljače.

Međunarodni pčelarski sajam svake godine bilježi rast sve većeg broja izlagača, a isto tako i sve većeg broja posjetitelja pa će tako i ove godine, u organizaciji Bjelovarskog sajma, Hrvatskog pčelarskog saveza i Pčelarskog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije, biti jedan od najvećih u regiji.

Na 5000 m2 zatvorenog grijanog izložbenog prostora, najslađa manifestacija, postat će i najveća izložbeno-prodajna manifestacija na kojoj će se predstaviti velika ponuda meda i pčelinjih proizvoda, pčelarske opreme i strojeva. Prateći globalne gospodarske trendove, u sklopu Sajma, prezentirat će se najnovije tehnologije-inovacije u pčelarstvu, te će se održati brojna stručna predavanja i okrugli stolovi. Svatko zainteresiran, izlagač i posjetitelj, dobiti će priliku razmijeniti svoja znanja i iskustva.

U suradnji s Ministarstvom poljoprivrede, Hrvatskom agencijom za poljoprivredu i hranu (HAPIH) i Hrvatskim pčelarskim savezom (HPS) održat će se Medni doručak s hrvatskih pčelinjaka. U sklopu Mednog doručka promovirat će se med proizveden na hrvatskim pčelinjacima, zaštićen znakom „Med hrvatskih pčelinjaka“ i nacionalna staklenka. Posjetitelji će imati mogućnost degustirati ocijenjeni med, prisustvovati u amaterskom natjecanju u pripremi medenjaka i kulinarskom showu. Ocjenjivat će se najljepše uređen izložbeni prostor, te u sklopu Izložbe vina i vinogradarske opreme i najljepša etiketa.

Za sve izlagače i posjetitelje osiguran je besplatan prostor za parkiranje, te povoljne cijene ulaznica.

Posjetite nas na Sajamskom prostoru Gudovac i budite dio najslađe medno-vinske priče u regiji!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije