Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RRiF Visoka škola za financijski menadžment

Najbolji put do zaposlenja

24.06.2015.
u 08:12

Studenti ujedinjuju teoriju i praksu

Dvama visokokvalitetnim Studijskim programima RriF Visoke škole za financijski me nadžment – specijalistički diplomski studij Korporativne financije i preddiplomski stručni studij Računovodstvo i financije, studenti mogu, ujedinjavanjem teorijskih spoznaja i prakse, steći znanja i vještine za neka od najtraženijih zanimanja u Hrvatskoj, ali i u drugim članicama Europske unije.

Stečene kompetencije, ovisno o studijskom programu koji odabere, student može primijeniti u hrvatskim i stranim korporacijama, bankama, osiguravajućim društvima, u tvrtkama malih i srednjih poduzetnika ili mu one mogu pomoći realizirati vlastitu poslovnu ideju.

Uz predavače RRiF Visoke škole, na tom će im putu pomoći i stručna potpora RRiF grupe koja studentima tijekom, ali i nakon studija, omogućava da budu na izvoru temeljito provjerenih i pravodobnih informacija koja im nude u svojim stručnim izdanjima. A kako bi završetak studija bio bezbrižniji, RRiF Visoka škola osigurala je sustav stipendiranja za svoje studente, a najboljeg od najboljih očekuje i dekanova nagrada – plaćena školarina za treću godinu studija.

Tijekom studija kroz program međunarodne razmjene dio studijskog programa studenti mogu odslušati na inozemnom visokom učilištu, partneru RRIF Visoke škole, i na taj način steći nova iskustva i upoznati druge kulture i običaje. Prijave su na studijski program preddiplomskog studija u tijeku.

Više informacija možete pronaći na: www.visoka-skola-rrif.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije