Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MANDAT OD ŠEST MJESECI

Na izvanrednoj glavnoj skupštini Ine izabrani članovi Nadzornog odbora

Zagreb: Upravna zgrada Ine
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
15.12.2022.
u 16:22

Na skupštini je potvrđeno i imenovanje Sanje Sever Mališ u Revizijski odbor Ine, na funkciju člana Revizijskog odbora na mandat do 18. prosinca 2024. godine.

Na izvanrednoj glavnoj skupštini Ine u četvrtak su izabrana trojica članova nadzornog odbora, a to su Damir Mikuljan, Branimir Škurla i Ivo Ivančić, izvijestila je Ina na Zagrebačkoj burzi.

Svi članovi Nadzornog odbora biraju se na mandat od šest mjeseci.

Na skupštini je potvrđeno i imenovanje Sanje Sever Mališ u Revizijski odbor Ine, na funkciju člana Revizijskog odbora na mandat do 18. prosinca 2024. godine.

Odobrene su i odluke nadzornog odbora o opozivu članova uprave od 28. rujna i odluke o otkazu ugovora o radu članova uprave od 18. listopada ove godine.

Ujedno je, kako se navodi, naloženo nadzornom odboru poduzimanje svih pravnih radnji koje su povodom sudskih sporova pokrenutih protiv spomenutih odluka potrebne za zaštitu interesa Ine i otklanjanje postavljenih zahtjeva i eventualnih dodatnih zahtjeva koji će se u povodu spomenutih odluka postaviti prema Ini.

VIDEO: Marijana Mikulić na prosvjedu roditelja djece s poteškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije