Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HT i Vip šute

Mogućnost uvođenja poreza na mobilne usluge naljutila operatere

mobitel, pričanje na mobitel
AFP/PIXSELL
10.01.2012.
u 10:33

Porezni stručnjak Guste Santini smatra da ministar financija Slavko Linić na ovaj način pokušava ojačati proračun.

Mobilni operateri iznenađeni su što nova vlada uopće razmatra mogućnost povratka kriznog nameta na mobilne usluge koji bi iznosio 6 posto, izvještava Poslovni dnevnik.

Hrvatski telekom i Vipnet zasad su spremni tek reći da o tome nisu primili službene informacije i da ih stoga ne mogu komentirati. No Julian Ogrin, predsjednik uprave Tele2, izjavio je da su neugodno iznenađeni glasinama o povratku nameta od 6 posto na svoje prihode.

Porezni stručnjak Guste Santini smatra da ministar financija Slavko Linić na ovaj način pokušava ojačati proračun.

Više pročitajte ovdje.

Ključne riječi

Komentara 14

AN
Antiša
11:19 10.01.2012.

Svi operateri su pljačkaši. Najveći od njh je Tele2 koji preko utjerivača dugova naplaćuje ono što nije isporučio. Treba konačno oporezovati i bogate a ne samo sirotinju. Dok neki nemaju za kruh drugi na račun tih primaju desetke tisuća kuna mjesečno.

Avatar vkv353
vkv353
11:38 10.01.2012.

samo neka ih oporezuju i treba im još dodatni namet ako novce izvlaće iz HR.

DU
Deleted user
16:29 10.01.2012.

T-com treba odrat gdje god se stigne toliku izopačenost nigdje ne vidjeh za mene su mrtvi nikad više niti jedna usluga od njih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije