Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENE NA ČELU

Miljenko Živaljić dao ostavku na funkciju predsjednika Uprave Zagrebačke banke

Miljenko Živaljić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
21.01.2020.
u 09:22

Nadzorni odbor Zagrebačke banke je za privremenog zamjenika predsjednika Uprave predložio je Romea Collinu, trenutačnog člana Nadzornog odbora banke.

Nadzorni odbor Zagrebačke banke zaprimio je i prihvatio ostavku Miljenka Živaljića na funkciju predsjednika Uprave Zagrebačke banke s trenutačnim učinkom.

Kako se navodi u priopćenju Zagrebačke banke, Miljenko Živaljić odlučio se na odlazak iz banke zbog osobnih razloga. Nadzorni odbor Zagrebačke banke za privremenog zamjenika predsjednika Uprave predložio je Romea Collinu, trenutačnog člana Nadzornog odbora banke.

Podsjećamo, Živaljić je stupio na funkciju predsjednika Uprave Zagrebačke banke 2015. godine. U listopadu 2018. godine produžili su mu četverogodišnji mandat koji je počeo teći od 7. veljače 2019. godine.

Živaljić je član Uprave Zagrebačke banke od 2007. godine, gdje je bio zaposlen od 2006. na mjestu direktora Upravljanja financijama. Prije Zagrebačke banke radio je na rukovodećim pozicijama u Francku, na Hrvatskoj radioteleviziji, u Gradu Zagrebu i u INA-OKI-ju.
 

Komentara 3

Avatar Hulk001
Hulk001
09:45 21.01.2020.

Ta banka je zločinačka zajednica..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije