Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SASTANAK

Mali hotelijeri hvale ministra: Kliman nas razumije jer je naš

Anton Kliman
02.03.2016.
u 19:05

"Dobili smo snažnu potporu u rješavanju problema koji nas muče"

Što muči male hotelijere ministar turizma Anton Kliman čuo je na današnjem sastanku s predstavnicima Udruge malih i obiteljskih hotela. Oko prioriteta, povećanja konkurentnosti i produljenja sezona, slažu se, a ministar im je obećao punu potporu. Sa sastanka nije bilo priopćenja za medije, ali od sudionika iz redova Udruge se čuju pohvale na račun ministra.

"Dobili smo snažnu potporu u rješavanju problema koji nas muče. Ministar je praktički do jučer bio jedan od nas, tako da je izuzetno dobro upoznat sa svime, a iznio je i prijedloge za zajedničko pronalaženje aktivnosti da bi se promijenilo postojeće stanje", kaže jedan od sudionika.

>> Crna Gora i Srbija kradu nam vrhunske menadžere i kuhare

>> Kako su u zemljama koje su imale samo pijesak niknuli najbolji svjetski hoteli

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije